Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Kış geliyor, görücem siz motorcuları.. Yiyorsa motorla gezin ulan hahahahh
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Abi hakkini ver azcik yaa =o) soyle bi 4500 ve uzeri rpm le kullan azcik, amaç egzoz manifoldunda birikmiş kurumları atsın rahat egzoz yapsın, $enlensin minik :P :P :P
Abi hakkini ver azcik yaa =o) soyle bi 4500 ve uzeri rpm le kullan azcik, amaç egzoz manifoldunda birikmiş kurumları atsın rahat egzoz yapsın, $enlensin minik :P :P :P
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Shemsy arabayi toplasan 50 + 50 = 100 km kullaniyorum gunde. Izmir - Manisa gidip geliyorum. Dedigin gibi kullanmaya kalksak her gun 60 TL benzin yakar.. x20 gun desek sadece ise gidip gelmeye 1200 TL para oderim
Sehirlerarasi yolda da beygir gucunden cok torkun keyfi oldugu icin gayet hakkiyla gidiyor aslinda hatta takip edenler bilir, bana bu yakit tuketimi bile fazla gozukuyor
Shemsy arabayi toplasan 50 + 50 = 100 km kullaniyorum gunde. Izmir - Manisa gidip geliyorum. Dedigin gibi kullanmaya kalksak her gun 60 TL benzin yakar.. x20 gun desek sadece ise gidip gelmeye 1200 TL para oderim
Sehirlerarasi yolda da beygir gucunden cok torkun keyfi oldugu icin gayet hakkiyla gidiyor aslinda hatta takip edenler bilir, bana bu yakit tuketimi bile fazla gozukuyor
Bakma sen takildigima abi devir kesinlikle ekonomi devri. son sattigim canavardan sonra 1.5 diesel fieasta ile takiliyorum ama bigün son bulacak bu sabrim biliyorum =o)
Yorum Yap