Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 JCW LCI vs. R56 GP2 :)
Çöküş
X
-
Daha iyi fren, yol tutuş ve daha özel olması sebebiyle GP seçerim, zaten donanım konfor beklentim olsa farklı modeller düşünürüm.
-
Ben arka koltuklarimi sokmeyi düşünüyorumAslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkesinlikle gp alırdım şuanki aracımda arkada koltuk olduğundan insanlar rica edince kıramıyorum gp olursa bahanem hazır olurdu
vede şuandaki aracımında r53 gp olmasını istediğimden r56yı gp alırdım.
Sent from Beko Su Sebili..
Bir yorum yaz:
-
kesinlikle gp alırdım şuanki aracımda arkada koltuk olduğundan insanlar rica edince kıramıyorum gp olursa bahanem hazır olurdu
vede şuandaki aracımında r53 gp olmasını istediğimden r56yı gp alırdım.
Bir yorum yaz:
-
Yok abim krediyle cooperS alarak ben daha buyuk akilsizlik ettim
hemde zamaninda jcw daha ucuzdu
Bir yorum yaz:
-
Valla bende nakit yoktu, gittim kredi cektim jcw aldim
En akilsizi benim icinizde heralde
Bir yorum yaz:
-
Nakıtı tarlaya gomer zamanla ordan gelcek parayla jcw yada gp hangısınden ıstersem 2 tane alırdım ,bankacı mantıgı ...
Bir yorum yaz:
-
JCW alır istediğim gibi custom yapar dünyada tek bana özel olmasını sağlardım. GP bana nedense sıcak gelmiyor, jcw var iken.
Bir yorum yaz:
-
kekutı öyle bır soru sormuşsun kı sarışın mı olsun esmer mı gıbı
nefes alsın yeter desem
gp alırdım sonra bır güzel onu yuklerdım ...çıma girerdı yıne 20-30 papel...2000adet sayılı gp'nın arasında da sayılı olurdum
Bir yorum yaz:
-
Talha nın parayı nereden vurduğu bellı oldu...parçalarımı daha pahalıya mı satsaydım keşke demedım desem yalan olurAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha tradingde kaybetmek yok
ama biz çok farklı oynuyoruz.Neyse buradan konuşulacak şeyler değil bunlar.
Bir yorum yaz:
-
aslanparcasi tapatalktan oy nasil veriliyorkine?
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Talha tradingde kaybetmek yokAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaybedilenden bahset bir de
ama biz çok farklı oynuyoruz.Neyse buradan konuşulacak şeyler değil bunlar.
Bir yorum yaz:
-
Kaybedilenden bahset bir deAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterborsa seçeneği yok olsaydı ona oy kullanacaktım. ARkadaşlar yatırımı tarlayı bırakın.Borsada kazanılan insanı ticaretten soğutuyo
Oyum bu arada JCW ye gitti. Konfor mantık v.s..
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: