Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

.....hepinize Merhaba

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Hosgeldin. Yüzündeki gülümsemenin her virajla artacağı bir doneme giriyorsun. Arabaya binmeden önce yüz kaslarını ısıtmanı tavsiye ederim; zira aşırı gülümseme neticesinde şiddetli ağrılar çekebilirsin
    2009 JCW Dark Silver / Black
    BC1182 Stock to the bone...

Yorum Yap

mezarcı degılız sadece sıradan bir müsteri ile forum üyesi müşteri farkkını görmek istiyorum bir degişkenlik yoksa tekırdagdan oraya nıe parca almaya gıdeyım.gercı bı parca sormustum ızmırde de sormustum ızmıre gore baya fark var aralarında daha uygun hürmak.

Yorum Yap

abi inan hiç birşey anlamadım iyimi kötümü biseyler dedin daha acık olursan sevinirim

Yorum Yap

Aslı byrioo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          mezarcı degılız sadece sıradan bir müsteri ile forum üyesi müşteri farkkını görmek istiyorum bir degişkenlik yoksa tekırdagdan oraya nıe parca almaya gıdeyım.gercı bı parca sormustum ızmırde de sormustum ızmıre gore baya fark var aralarında daha uygun hürmak.
          latifeydi benimki

siz ne istediğinizi görüşün, Gökhan Bey gerekirse kargolatır. Detayları kendileriyle görüşebilirsiniz..

Şu arabayı tanıtın artıkda garajımız şenlensin..
          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

bıldıgın r53 abi burda herkez r56cı olmus r53 e bakmıyorlar bıle kendımı fakır fukara hissettim

Yorum Yap

İstanbula kadar gelmene gerek yok kargolanır parcaların.
              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aramıza Hoşgeldin, aktif olman dilegiyle.

Burak
                [CENTER]| www.ka-style.com |[/CENTER]

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                X