Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Merhaba Beyler
Çöküş
X
-
Berna
-
Berna
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNazli nerde "beyler" yaziyor ben goremedim
iste benim dikkatli babajimm :*
breee Admin nazli yarin nazli mi deniz mi iyice pekistirecegiz seninle
bernammm sekerimm thank you canim daaaa ayricaa kim neyi ezioooo yaa anlamadim ben
ben vazife falan bilmem ben NDG heryerde tamammmmm mi canim
NDGvazifelessgirl (wishman:P)
Sent from my iPad using Tapatalk HDEn son düzenleyen NDG; 23-08-12, 23:46.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Fatih V.
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHasan hosgeldin..
Istanbul'un neresinde oturuyorsun? Ogrencisin sanirim?[FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoooops +1 ceza puani beyler de ne oluyormus oyle bak simdi sevmedim ben bunu! neyse hosgeldin hasan keyifli forumlar!
Sent from my iPad using Tapatalk HD[FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHasan şişlide neredesin ben de nisantasında oturuyorum.[FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOsmanbey Okulumda itü maçka okullar açıldımı buluşuyoruz abim sana sorulacak çok sorum var
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteroh cok iyiymis bre! benim bi gunde yaptigim yolun 10da1ini yapmiyorsun bile cok iyi cook
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Daha nasip olmadı o yolları yapmak aracı daha yeni aldım 4-5 günlü ve şehir dışında ısınma turu atıyorum yakında istanbul sokaklarında olacağız kızmetse[FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]
Yorum Yap
Yorum Yap