Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Kıbrıstan herkese selamlar

Çöküş
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

    Kıbrıstan herkese selamlar

    Merhabalar, adım Ege Köse. 2 senedir Kıbrısta ODTU KKTC kampüsünde işletme okuyorum. Çoçukluğumdan itibaren hep arabalar içinde büyüdüm. Onları tamir ettim onlarla uğraştım. Sanki çoçuklarım gibiydiler. Hayallerimde hep bir Minim olsun vardı. Fakat Türkiyede fiyatları çok yüksek olduğundan hiç bir zaman alamadım ta ki Kıbrısa gelene kadar. Kıbrıs hayallerimi gerçekleştirmemde en büyük desteği verdi aslında. Arabalar Türkiyeye göre bir hayli ucuz. Kendimden dahada bahsetmek gerekirse hem soldan direksiyon hemde sağdan direksiyon araçları rahatlıkla kullanabiliyorum. Drift eğitimimin yanında Kıbrısta düzenlenen amatör rally musabakalarındada yarıştım. En büyük hayalim ise bir garaj sahibi olup aldığım hurda araçları revize etmek. İnşallah gerçekleştircem daha önümde uzun zamanlar var.

    #2
    Hoşgeldiniz


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

    Yorum Yap


      #3
      Hoşgeldiniz, ralli ve otomobil restorasyon konularında ortak paydalarımız var gibi görünüyor.. Akdeniz rallisinde bulundunuz mu bu sene?
      sigpic

      Yorum Yap


        #4
        Hoşbulduk, hocam katılamadım bu sene dersler çok yoğun bi aralık bulamadım gelip izlemeye. Benimki daha çok hobi öyle büyük bir projem olmadı ama inşallah bir gün o kadar deneyimli olduğumu düüşündüğümde yapıcam hocam.

        Yorum Yap

        Hazırlanıyor...
        X