Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Merhaba dostlarım abilerim. İsmim Ejder. Mini Cooper'ım ile ilk senemi doldurmama 1 ay kaldı. Birlikte keyifli etkinlikler geçireceğimizi umuyorum ve hepinizi tekrardan selamlıyorum. MCTR Garaj bölümüne taze taze fotoğraflar çekip koyacağım
Hoşgeldiniz! Bugün ki etkinliğimizi kaçırdınız ama sırada ki etkinlikte sizi de görmek istiyoruz. Kadiköy-Anadolu yakası yoğunluklu bir grubuz şuan için. Hafta içi yapmayı planladıgımız anlık programlarda sizi de görmek isteriz. İyi akşamlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba dostlarım abilerim. İsmim Ejder. Mini Cooper'ım ile ilk senemi doldurmama 1 ay kaldı. Birlikte keyifli etkinlikler geçireceğimizi umuyorum ve hepinizi tekrardan selamlıyorum. MCTR Garaj bölümüne taze taze fotoğraflar çekip koyacağım
Hoşgeldin aramıza keyifli forumlar 10 senemi doldurdum bende mini ile seninde nice yılların mini ile geçsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap