merhabalar ben gökhan 29 yaşındayım eski bir subaru(turbo modelleri) kullanıcısıyım bi hevesle r53 almış bulunmaktayım herkese iyi forumlar diliyorum.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
İzmit'ten herkese merhaba
Çöküş
X
-
Aslı gokhandemirtas tarafından gönderilmiş Mesajı göstermerhabalar ben gökhan 29 yaşındayım eski bir subaru(turbo modelleri) kullanıcısıyım bi hevesle r53 almış bulunmaktayım herkese iyi forumlar diliyorum.
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAdaşım aramıza hoşgeldin keyifli forumlar aracınıda görmek isteriz kazasız belasız sürüşler olsun
Yorum Yap
-
Aslı gokhandemirtas tarafından gönderilmiş Mesajı göstermerhabalar ben gökhan 29 yaşındayım eski bir subaru(turbo modelleri) kullanıcısıyım bi hevesle r53 almış bulunmaktayım herkese iyi forumlar diliyorum.
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAramıza hoş geldiniz.. Bende eski bir WRX ve STI modelleri kullanıcısıyım fakat MINI özelliklede r53 çook daha eğlenceli bir araç. Kullandıkça daha da keyif veriyor insana
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldiniz. Ben de kısa bir süre WRX kullandım. İkisinin de tadı bambaşka
Yorum Yap
-
Aslı Leoo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşgeldiniz keyifli forumlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap