Eskisehirden hepinize merhaba, 2009 jcw kullaniyorum, alali 1-2 sene oluyor, eski 34 bc plaka olan fume renkli bilenler varsa yazarsa sevinirim. Aracimda suan catback custom egzoz (duz boru ve tabiki oem jcw son), milltek dp, intercooler var, suan 80k kmde, kafamin rahat olmasi icin kronik sorunlari hallediyorum suanda (update edilmis gergi, yeni tip vanos valfi, subap lastiklerinin eskimesi, ust kapagin deli gibi kurumlanmasi, temizlik vs) sonrasinda forge dv, methanol kit, aem cai ve uygun bi yazilim ile binmeyi dusunuyorum.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
09 R56 Jcw - Merhaba
Çöküş
X
-
merhaba, olabilecek en keyifli parcalari takiyorsunuz keyifle kullanmaniz dilegiyle aracinizidoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşgeldiniz keyifli forumlar!
Evet Kayhan'daydı önceden, keyifli bir otomobil, kazasız belasız keyifli sürüşler olsun
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşgeldiniz keyifli forumlar!
Evet Kayhan'daydı önceden, keyifli bir otomobil, kazasız belasız keyifli sürüşler olsun
Yorum Yap
-
Aslı onur_s tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese tesekkur ederim, kendisi uyemidir acaba?
@KAYHAN
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHalen uyemiz kendisi
@KAYHAN
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı onur_s tarafından gönderilmiş Mesajı gösterşansa üyeliği silinmiş, aldığımda güzel bi plaka vardı normal plakalardan az daha ufak şekilde, ondan bastırmak istiyorum aynısından bulamadım
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap