Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aracımı garaj bölümünde 1-2gün içinde tanıtmış olurum. Pazar günü olan etkinliğe 1arkadaşımla beraber katılıcam. Ödemeyi daha demin yaptım. Teşekkürler.
Hosgeldiniz. organizasyona katılımla birlikte aileye harika bir giris olmus tesekkurler..
Foto yuklerken ne gibi bir hata aliyorsunuz? kontrol edelim.
Bir hata almıyorum ya ben beceremedim yada bilgisayarımla ilgil bi problem var. Hafta sonu başka bir bilgisayardan denerim olmazsa tekrardan sorarım size. Teşekkürler.
Ailemize hoşgeldiniz. Fotoğraf yüklemek için önce telefonunuza TAPATALK programını indirmeniz gerekmektedir. Sonrasında da aşağıdaki linke tıklayarak gerekli adımları izleyebilirsiniz. Keyifli forumlar dilerim
Aracımı garaj bölümünde 1-2gün içinde tanıtmış olurum. Pazar günü olan etkinliğe 1arkadaşımla beraber katılıcam. Ödemeyi daha demin yaptım. Teşekkürler.
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap