Aslı Fatih Arıkan tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Merhabalar ;
Çöküş
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun hoşgeldiniz keyifli forumlar
Yorum Yap
-
Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAileye hosgeldin keyifli forumlar dilerim .
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldiniz araciniz harika guzel gunlerde kullanmanizi dilerim ama MINI ninnzevki toplu halde gezmekten geciyor o yuzden ilk en yakin organizayonda sizi de aramizda gormek isteriz
Yorum Yap
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAileye hoşgeldin, benim arabanın tesettürlüsü geldi
Bir keresinde @MeOnYa ile Akatlar'da görmüştük de birader benim arabayı kaçırdı sanmıştık
Kazasız belasız güzel günlerde kullan
@drcapaburro'nun demek istediği kombinasyon aşağıdaki gibi ))
Bu arada en acil tarafından tavsiyem scoop ve spoileri gövde rengine dön...sonra ufaktan oynarsın...
İlandaki fotoğrafları koymuşsun, kendi çektiklerini ve detaylı fotoğraflarını da görmek isteriz...
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Fatih Arıkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHepsini yapıcağım abi teşekkür ederim tavsiyelerin için
Bekliyoruz....
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
-
Dostum merhabalar, ben de r58 kullanıcısıyım çok mutlu olacağın bir tercih yaptın[emoji2] keyifli forumlar, buluşmalar[emoji2]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi34 V 1271 / 2012 R56 Midnight Black JCW
34 JZ 9538 / 2011 R56 Midnight Black JCW
34 DEN 22 / 2004 R50 Chili Red Cooper
34 NE 0782 / 2014 R58 Spice Orange Coupe S
Yorum Yap
Yorum Yap