Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Rottenmeier den Merhaba :)
Çöküş
X
-
Ablacim gözlerimiz yollarda kalmıştı. Zaten ailemizin içindeydin her zaman, seni burada da görmek çok güzel. Keyifli forumlar dilerim
-
HoşbuldukAslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAblacım hoşgeldin keyifli forumlar dilerim
)
M. Kemal ATATÜRK
İnstg[emoji769] askin.batur
[emoji769]R55 Clubman 2009
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ablacım hoşgeldin keyifli forumlar dilerim
)
M. Kemal ATATÜRK
İnstg™ askin.batur
™R55 Clubman 2009
Bir yorum yaz:
-
Hep birlikte inşAslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşgeldin Eda abla senden güzel organizasyonlar bekliyoruz [emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
HoşbuldukAslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEda ablacım hoşgeldin [emoji2]
Bir yorum yaz:
-
Hoşgeldin Eda abla senden güzel organizasyonlar bekliyoruz [emoji1]
Bir yorum yaz:
-
Eda ablacım hoşgeldin [emoji2]
Bir yorum yaz:
-
Sanalda olmak da güzelmişAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEda ablam hoşgeldin aramıza diyeceğim ama zaten hep aramızdaydın.Seni bu platformdada görmek güzel.
Güzel organizasyonlar çıkartacağından şüphem yok.Keyifli forumlar.
Nokia 3310 ile Gönderildi
Hep birlikte Serkancım 
Bir yorum yaz:
-
Eda ablam hoşgeldin aramıza diyeceğim ama zaten hep aramızdaydın.Seni bu platformdada görmek güzel.
Güzel organizasyonlar çıkartacağından şüphem yok.Keyifli forumlar.
Nokia 3310 ile Gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Rottenmeier den Merhaba :)
Pek sevgili MCTR Ailesi
Herkes önce sanal olarak ortama katılır, sonra fiziken tanışır, benimki biraz tersten oldu
Çoğunuz beni fiilen tanıyorsunuz, yaklaşık 2,5 yıldır cm kullanıyorum ama Ayvalık, Bursa dahil 7.000 km ye anca varabildim[emoji23] Önce eşim mustang üzerinden klübe üye olduk. Tek nick, tek araba olarak başladık; sosyal orglar ile yetkilendirilince 2 nick 2 arabaya ulaştık
Kendimi bildim bileli hem profesyonel (İK cıyım bu arada) hem de sosyal hayatımda sürekli organizasyon yapıyorum, niyeyse...[emoji23]Nick imi benimle çalışacak olan survivorları görebileyim diye özellikle seçtim, onlara iyi davranın[emoji41]İlk organizasyonumuzda yüz yüze görüşmek üzere...[emoji5]
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildiEn son düzenleyen Rottenmeier; 28-02-17, 22:01.Etiketler: Hiçbiri

Bir yorum yaz: