Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
ben de biraz km konusunda takintiliyim. ama aslinda bakarsaniz arac duzgun kullanilmis oldugu surece km'nin cok bir onemi kalmiyor. gp'yi saymazsaniz ondan onceki r53'um 72bin mildeydi (ortalama 115bin km), su an gunluk kullandigim r53'um 106bin km'de. ikisinde de su ana kadar hicbir problem yasamadim.. bir de soyle bir avantaji oluyor, bundan onceki minilerim hep dusuk km'li oldugu icin biyere gitmeye cekinirdim, uzun yola cikmadan iki kere dusunurdum. km 100bin uzeri olunca her yere haldur huldur gidiyorum ve arabadan daha cok keyif aliyorum
Aslına bakarsanız cok haklısınız dusuk km olunca ınsan iyice ustune düşüyor kullanmaya kıyamıyor.. Benımde aracım 22bin km de.. 25bin km olsa uzulucem o derece.. bende günlük kullanacağım bir r53 bulursam tadını çıkarırım umarım.. yanı km den kastım 50-70bin km cıvarı olması benim ıcın yeterlı
Aslı antoni.bogosyan tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Aslına bakarsanız cok haklısınız dusuk km olunca ınsan iyice ustune düşüyor kullanmaya kıyamıyor.. Benımde aracım 22bin km de.. 25bin km olsa uzulucem o derece.. bende günlük kullanacağım bir r53 bulursam tadını çıkarırım umarım.. yanı km den kastım 50-70bin km cıvarı olması benim ıcın yeterlı
Umarim en kisa surede istediginiz gibi bir arac bulursunuz
Sent from my iPhone using Tapatalk
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Aslı antoni.bogosyan tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Sanki yakınlarda birinde var tam aradığınız gibi bi araç
Aracınız görselde çok başarılı gerçekten kazasız belasız binersiniz inşallah
34 UJB 72 / r56 Chili Red JCW
06 MIN 60 / r56 Eclipse Grey JCW
Yorum Yap