Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Merhaba Minici Dostlar

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Merhaba Minici Dostlar

Merhaba Minici Dostlar ,

4 gün öncesiyle yeni geldim aranıza inşallah uzun yıllarda burada aranızda olmayı planlıyorum

Fakat bir sorun ile geldim. Aşağıdaki konu hakkında fkriniz var ise çok sevinirim.

2002 Mini Cooper araç aldım. Aranızda çok yeniyim aslında Bir problemim olduğu için siz değerli doslarımdan düşüncelerinizi ve önerilerinizi duymak istedim. Aracımda gaza basıldığında veya araç hareket anından sönen yağ lambası sorunum bulunmaktadır. Araç boşta daha doğrusu rolentide çalışırken ilgili ışık yanmaktadır. Dün itibari ile yağ flitresi yağ müşürü,yağ ve yağ pompasını değiştirdim.Hepsi Orjinal parçadır. Fakat problem gene çözülmedi. Konu hakkında acil geri dönüş ve önerilerinizi beklemekteyim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Merhabalar aileye hosgeldin. Kazasiz belasiz suruslerin olsun. Konu ile ilgili yardimi büyükbaslara birakarak ayriliyorum [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Aynı problemi bende yaşadım motor yatakları degistikten sonra duzelmisti. Ben AYN auto Ahmet beyden fikir ve çözüm alabileceginizi düşünüyorum bu konuyu onunla paylasmistik daha öncesinde

NEA 42EMN92

Yorum Yap

Teşekkürler dostlar çözüme ulaşabileceğim bir cevap beklemekteyim.Sitelere bakıyorum tek bir nokta yok. Her ustada ayrı bir şey söylüyor. Aklım karıştı

Yorum Yap

Aslı mertgrses tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Merhaba Minici Dostlar ,

4 gün öncesiyle yeni geldim aranıza inşallah uzun yıllarda burada aranızda olmayı planlıyorum

Fakat bir sorun ile geldim. Aşağıdaki konu hakkında fkriniz var ise çok sevinirim.

2002 Mini Cooper araç aldım. Aranızda çok yeniyim aslında Bir problemim olduğu için siz değerli doslarımdan düşüncelerinizi ve önerilerinizi duymak istedim. Aracımda gaza basıldığında veya araç hareket anından sönen yağ lambası sorunum bulunmaktadır. Araç boşta daha doğrusu rolentide çalışırken ilgili ışık yanmaktadır. Dün itibari ile yağ flitresi yağ müşürü,yağ ve yağ pompasını değiştirdim.Hepsi Orjinal parçadır. Fakat problem gene çözülmedi. Konu hakkında acil geri dönüş ve önerilerinizi beklemekteyim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
          Merhaba,ailemize hosgeldiniz.Konu ile bilgisi olan arkadaşlar gördüklerinde sorularınızı cevaplayacaktir.Bu arada rica etsek kendinizi ÜYELERİMİZ bolumunde,aracınızı da GARAJ bolumunde tanıtabilir misiniz
          sigpic

Yorum Yap

Aramıza hoşgeldiniz,keyifli forumlar.

2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

Hosgeldiniz aramiza, bu konuyu gormemisim diger konuda cevapladim sorunuzu.. Keyifli forumlar

doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
              2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
              3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
              4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
              5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
              6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
              7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
              8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Hoşgeldiniz keyifli forumlar
                [CENTER]Black 34TG5640[/CENTER]
                [CENTER]İnstagram ; cay.han[/CENTER]

Yorum Yap

Aileye hosgeldin, keyifli forumlar.

M.Kemal ATATÜRK
                  İnstg™askin.batur
                  R55 Clubman 2009
                  ™34 FU 8144 ™
                  sigpic
                  M.KEMAL ATATÜRK
                  İnstg/askin.batur
                  GALATASARAY

Yorum Yap

Selamlar, ben de öncelikle kendinizi ve aracınızı tanıtmanızı rica ettikten sonra sorununuzla ilgili yorumuma geçeyim:

Aracınıza bir MINI Servisi işlem yapmamış diye düşünüyorum öncelikli olarak. 2004 öncesi ilk jenerasyon R50 modellerinde yağ filtresinin haznesi şu şekildedir:

Gördüğünüz gibi hazne, yağ filtresi yağ filtresi kapağının iç tarafına bağlı olan bir delikli merkezi çekirdeğe sahiptir; Bu çekirdek yaylıdır ve filtreye karşı basınç uygulamak için tasarlanmıştır.
                    Tahminim: aracınızda yağ değişimi işlemi yapılırken Mini hakkında pek de bilgisi olmayan ustamız yayı ya da o siyah silindiri de çıkan eski filtreyle birlikte attı ve yeni filtreyi bu iki küçük arkadaşı olmadan hazneye yerleştirdi. Dolayısı ile filtre üzerinde bir karşı basınç oluşmadığı için aracınız rolantideyken bu arızayı vermeye başladı. Bir kontrol ettirmenizi tavsiye ediyorum.
                    sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                    X