Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
hosgeldiniz aramiza, cok guzel dokunuslar olmus ve arac cok guzellesmis, jantlari da cok begendim.. kazasiz belasiz kullanin
not: ozellikle bu jantla seritsiz daha guzel durabilecegine inaniyorum cunku jantlar agresif bir hava katmis araca
Hoşbulduk düşünceleriniz için teşekkürler şerit konusunda bende hem fikirim sizinle ama aracı hanımda kullanıyor malesef şerit konusunda çok katı bir kere sökücem dedim kavga cıkardı [emoji23] bu arada plakasınız cok iyi [emoji1303] bende içinde D ve A olan bir plaka bulursam almaya çalışıcam
Aslı dincer_dinc_ tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Hoşbulduk düşünceleriniz için teşekkürler şerit konusunda bende hem fikirim sizinle ama aracı hanımda kullanıyor malesef şerit konusunda çok katı bir kere sökücem dedim kavga cıkardı [emoji23] bu arada plakasınız cok iyi [emoji1303] bende içinde D ve A olan bir plaka bulursam almaya çalışıcam
Sent from my iPhone using Tapatalk
DA kadikoyden cikiyor bildigim kadariyla ama diger 3 harfli d'ler bagcilar.. fiyat konusunda cok katilar
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Maliyeti ne oldu acaba? [emoji5]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valla 4500 diye anlaşmıştık ama kur farkı falan bişiler cıktı 5000 e geldi yakın bir arkdasımda kaportacı sadece boya fırın 500 tlde ona gitti kısacası ordan getirtmenin aman aman bir avantajı yok burdakilerlede pazarlık yapsan 5000 civarı alınabilir belki . Şöyle birşeyde duymuştum yunanistanda bunlar çok daha uygunmuş bir bağlantı kurulup alınabilir
Yorum Yap