Mitokondri -mehmet oguzcan ankarada yasiyorum standart memur tipi ekolden geliyorum.....sanirim forumun buyuk cogunlugu istanbullu forumu instagramda gordum..sagolsun soru sordugum her iki kiside cvp yazmisti miniclubtr ve miniclubbursa dan. Uye oldugumda.eski countryman i satmistim hatta citrwon cactus e biniyordum.4 aydir.o da gitti r59 aldim ( roadsterin isminin de r 59 oldugunu burada ogrendim) genelde arabalarin gucune degil.insanlarin gucune inanirim bir cok modifiye tutkunu nun tersi olacak sanirim ..kendi resmimi yuklemeyi becermem uzun surdu arabanin resmini yukleyemedim on uukleme yaptigimiz resmi tutup sayfanin altindaki bosluga birakmak gerekiyor diye anladim ancak cep telefonuyla yapamadim cok ugrastim.sanirim.bilgisayardan denemek lazim ancak o da zor..cep haric hic bir sey kullanmiyorum..her kese guzel bir pazar dilerim..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Selam Forum kurallarini ancak farkettim
Çöküş
X
-
Aramıza hoşgeldiniz,keyifli forumlar.
Resim yüklemek çok basit,mesaj yazdığın kısımdaki + tuşuna basıp aşağıda çıkan ekranda 2.sıradakine bastığınızda telefonunuzdaki resimler açılıyor direk,ordan istediğiniz resimi seçtiğinizde linkini atıyor direk zaten.Sonrada gönder dedinmi bitti. [emoji317][emoji317]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Hosgeldiniz aramiza, r59larimiz cogaliyor
Sent from my iPhone using Tapatalkdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
Yorum Yap