Aramiza hosgeldiniz...CMler artiyor, bana yaptiramadiklarini size yaptiracaklar...dikkat
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Herkese Merhabalar
Çöküş
X
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAramiza hosgeldiniz...CMler artiyor, bana yaptiramadiklarini size yaptiracaklar...dikkat1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahha...bana yaptiramadin icinde kaldi di midoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKeske yapsan, her yataga yattiginda dua edersin ahahahahah
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi en sonunda alen abinin veya senin arabani gizlice cekiciyle garajinizdan alip coilover takip geri birakicam1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
-
Herkese Merhabalar
Herkese tek tek teşekkür ederim sıcak karşılamanız için
15 Kasım'da buluşmaya katılmayı çok isterdim, fırsat buldukça Bursa'ya iskender yemeye gider geliriz arkadaşlarla ancak 16-17 Kasım sınavlarım var ne yazık ki 😞
@Kekuti merhaba, daha önce tech üzerinden bir mini için sizi rahatsız etmiştim sizde arkadaşınızın aracını önermiştiniz belki hatırlarsınız, d2 aklıma gelmemişti ama v3 günlük kullanım için biraz fazla kaçabilir sanki ama araştıracağım öneriniz için teşekkür ederim. Bugün ilk yıkamasını yapıp biraz uğraşacağım bir aksilik olmazsa sonra da detaylı bir paylaşımda bulurum
Yorum Yap
-
Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı göster@Kekuti merhaba, daha önce tech üzerinden bir mini için sizi rahatsız etmiştim sizde arkadaşınızın aracını önermiştiniz belki hatırlarsınız, d2 aklıma gelmemişti ama v3 günlük kullanım için biraz fazla kaçabilir sanki ama araştıracağım öneriniz için teşekkür ederim. Bugün ilk yıkamasını yapıp biraz uğraşacağım bir aksilik olmazsa sonra da detaylı bir paylaşımda bulurum
Şahsen güzel seçim yaptığınızı düşünüyorum. Hangi aracı önerdim hatırlamıyorum malum 10 kişi yazıyor her gün Kusuruma bakmayın.
Umarım Bursa'da da görüşürüz. Bende 16'sında Fransa'da olacağım ama buluşma ayrı iş ayrı1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun tekrar,
Şahsen güzel seçim yaptığınızı düşünüyorum. Hangi aracı önerdim hatırlamıyorum malum 10 kişi yazıyor her gün Kusuruma bakmayın.
Umarım Bursa'da da görüşürüz. Bende 16'sında Fransa'da olacağım ama buluşma ayrı iş ayrı
Estağfurullah kaç ay önce konuşmuştuk, Başpınar Oto'da mavi bir r58 için yazmıştım sizde YM 093 plakalı aracı önermiştiniz, sonra satıldı sanırım
Derslerimi halledebilirsem buluşmayı kaçırmak istemiyorum ama zor gibi maalesef 😞
Yorum Yap
-
Aslı SNL81 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhabalarr..
Aramiza hosgeldin ☺️
Yorum Yap
-
Aslı SAR93 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldiniz, iyi forumlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
YM'yi çok kişiye önerdim, önermediğim kişi aldı
Pişmanlık duyulmalı hahahah1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Hoşgeldiniz keyifli forumlar ve kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim! black on black cm speclerini yaparken bana hep karsi cikiyorlar ama iyiki her uretime 2-3tane black on black sıkıștırıyorum
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son düzenleyen NDG; 29-10-15, 12:40.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba adım Ömür Barışkan, 22 yaşındayım Kadir Has Üni hukuk öğrencisiyim. 8V a3 coupe aracım vardı açıkcası çok seviyordum ancak dizel alma hatasında bulundum ve araçtan keyif almıyordum 1,5 yıl kullandıktan sonra 6500 km'de 10 gün kadar önce sattım ve bugün siyah Countryman S aracımı teslim aldım. Detailing'e çok meraklıyım, benim gibi hassas kişiler varsa tanışıp birlikte uygulama yapmaktan zevk duyarım. Şu an aracımın fotoğrafını koymuyorum bayide özellikle yıkanmamasını istedim ve bugün havanında kötü olmasıyla araç şu an çok kötü durumda en kısa sürede temizliğini yapıp paylaşacağım
Herkese iyi forumlar
Yorum Yap
Yorum Yap