Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Herkese Merhabalar

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ömür
    yanıtladı
    Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aynen Seramik ne yaptiriyorsun araca ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Gtechniq crystal serum + exo uygulanacak

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim öneri için de teşekkür ederim, reçetesini dün yazdık gönül isterdi hiç gerek olmasın ama sağlık olsun seramik için her türlü makine değecekti zaten
    Aynen Seramik ne yaptiriyorsun araca ?

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayirlisi olsun cok guzel arac almissiniz😄 Detailing isine bende merakliyim araca Polisaj yapmak sart gibi ama keçeye gerek yok sert sünger ve çok aşındırıcılığı olmayan ürünlerle tamamen yok olur gibi 😃

Çok teşekkür ederim öneri için de teşekkür ederim, reçetesini dün yazdık gönül isterdi hiç gerek olmasın ama sağlık olsun seramik için her türlü makine değecekti zaten

Bir yorum yaz:

• OGZ59
    yanıtladı
    Hayirlisi olsun cok guzel arac almissiniz😄 Detailing isine bende merakliyim araca Polisaj yapmak sart gibi ama keçeye gerek yok sert sünger ve çok aşındırıcılığı olmayan ürünlerle tamamen yok olur gibi 😃

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Hoşbulduk çok teşekkür ederim

Bir önceki aracımda olduğu gibi kırmızıdan devam etmek istiyordum ama siyah daha güzel bir karar oldu

Ufak bir şikayet, Ataşehir'deki araçların boyası kötü durumda (duruyorsa hala, absolute black ve blazing red cm özellikle) çizik olarak. O iki aracı gördükten sonra özellikle aracımın bayide yıkanmamasını istediğim halde (hala kurulama havlusu, eldiven vs değdirmedim arabaya) sanki kuru halde silinmiş gibi 1,5 yaşındaki arabamda olmayan çizikler var. 0 arabaya istemediğim halde polisaj gerekiyor ne yazık ki...

Bu tarz feedbacklerinizi borusanoto.com uzerinden iletisim formunu doldurarak musteri iliskilerine bildirebilirsiniz.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Hoşbulduk çok teşekkür ederim

Bir önceki aracımda olduğu gibi kırmızıdan devam etmek istiyordum ama siyah daha güzel bir karar oldu

Ufak bir şikayet, Ataşehir'deki araçların boyası kötü durumda (duruyorsa hala, absolute black ve blazing red cm özellikle) çizik olarak. O iki aracı gördükten sonra özellikle aracımın bayide yıkanmamasını istediğim halde (hala kurulama havlusu, eldiven vs değdirmedim arabaya) sanki kuru halde silinmiş gibi 1,5 yaşındaki arabamda olmayan çizikler var. 0 arabaya istemediğim halde polisaj gerekiyor ne yazık ki...

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Merhaba adım Ömür Barışkan, 22 yaşındayım Kadir Has Üni hukuk öğrencisiyim. 8V a3 coupe aracım vardı açıkcası çok seviyordum ancak dizel alma hatasında bulundum ve araçtan keyif almıyordum 1,5 yıl kullandıktan sonra 6500 km'de 10 gün kadar önce sattım ve bugün siyah Countryman S aracımı teslim aldım. Detailing'e çok meraklıyım, benim gibi hassas kişiler varsa tanışıp birlikte uygulama yapmaktan zevk duyarım. Şu an aracımın fotoğrafını koymuyorum bayide özellikle yıkanmamasını istedim ve bugün havanında kötü olmasıyla araç şu an çok kötü durumda en kısa sürede temizliğini yapıp paylaşacağım

Herkese iyi forumlar
    Hoşgeldimiz keyifli forumlar

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Hoşgeldiniz keyifli forumlar ve kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim! black on black cm speclerini yaparken bana hep karsi cikiyorlar ama iyiki her uretime 2-3tane black on black sıkıștırıyorum

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    En son düzenleyen NDG; 29-10-15, 12:40.

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    O zaman aracıma istediğim teklif gelmemişti olmadı, yeni sahibine hayırlı olsun çok şanslıymış, YM kadar olmasada benim Mini'm de güzel

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    YM'yi çok kişiye önerdim, önermediğim kişi aldı
    Pişmanlık duyulmalı hahahah

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Aslı SAR93 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hosgeldiniz, iyi forumlar

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Merhaba hoş bulduk, teşekkür ederim size de

Bir yorum yaz:

• SAR93
    yanıtladı
    Hosgeldiniz, iyi forumlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Aslı SNL81 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Merhabalarr..
    Aramiza hosgeldin ☺️
    Merhabalar, hoş bulduk

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayırlı olsun tekrar,

Şahsen güzel seçim yaptığınızı düşünüyorum. Hangi aracı önerdim hatırlamıyorum malum 10 kişi yazıyor her gün Kusuruma bakmayın.
    Umarım Bursa'da da görüşürüz. Bende 16'sında Fransa'da olacağım ama buluşma ayrı iş ayrı
    Teşekkür ederim, 2 günde 160 km yaptım dizel a3'ten sonra gerçekten mutluyum

Estağfurullah kaç ay önce konuşmuştuk, Başpınar Oto'da mavi bir r58 için yazmıştım sizde YM 093 plakalı aracı önermiştiniz, sonra satıldı sanırım

Derslerimi halledebilirsem buluşmayı kaçırmak istemiyorum ama zor gibi maalesef 😞

Bir yorum yaz:

• SNL81
    yanıtladı
    Merhabalarr..
    Aramiza hosgeldin ☺️

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X