Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Herkese Merhabalar

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• DOA29
    yanıtladı
    Bi coilover alip basmak lazim sadece en buyuk hayalim bigun cm alip yerlebir basmak

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Hoş bulduk, ufak tefek değişiklikler var tabi aklımda, biraz araştırarak zamanla güzel değişiklikler yapmak istiyorum

O zaman kirli de olsa bir fotoğraf koyayım şimdilik, sonra ayrı bir konuda da aracı tanıtmam gerekiyor sanırım temiz halini oraya koyarım artık

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Ailemize hosgeldin Gec de olsa dogru tercihi yapıp Mini'ye terfi etmişsin Aracın fotoğraflarını en kısa zamanda bekliyoruz.Ufak dokunuşlarla daha da guzel hale getiririz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Aramıza hoşgeldiniz,keyifli forumlar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Hosgeldiniz aramiza, en kisa zamanda bekliyoruz aracin fotograflarini keyifli forumlar

Bir yorum yaz:

• ömür
    bir konu başlattı Herkese Merhabalar

Herkese Merhabalar

Merhaba adım Ömür Barışkan, 22 yaşındayım Kadir Has Üni hukuk öğrencisiyim. 8V a3 coupe aracım vardı açıkcası çok seviyordum ancak dizel alma hatasında bulundum ve araçtan keyif almıyordum 1,5 yıl kullandıktan sonra 6500 km'de 10 gün kadar önce sattım ve bugün siyah Countryman S aracımı teslim aldım. Detailing'e çok meraklıyım, benim gibi hassas kişiler varsa tanışıp birlikte uygulama yapmaktan zevk duyarım. Şu an aracımın fotoğrafını koymuyorum bayide özellikle yıkanmamasını istedim ve bugün havanında kötü olmasıyla araç şu an çok kötü durumda en kısa sürede temizliğini yapıp paylaşacağım

Herkese iyi forumlar
Hazırlanıyor...
X