Sevgili uyemiz Sena nin dogum gununu kutlar nice MINI li yaslar dileriz
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Dogum gunun kutlu olsun Sena
Çöküş
X
-
Nice mutlu senelereeedoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMutlu yıllar drift tayfın en tehlikeli pilotu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMutlu yıllar drift tayfın en tehlikeli pilotu 😂
Sent from my iPhone using TapatalkAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryaaa bir de o var tabii zellonun dili olsa da konussa
İyi ki doğdun, iyi ki varsın çılgın MINI pilotu 🎉🎉🎉
Sent from my iPhone using Tapatalk34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryaaa bir de o var tabii zellonun dili olsa da konussa
Yorum Yap
-
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEe tabi oturmaya mı geldik, drift atmaya geldik
İyi ki doğdun, iyi ki varsın çılgın MINI pilotu
Sent from my iPhone using TapatalkAslı SAR93 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNice mutlu senelere
ALIENLOVE ın dediği gibi minili olsun tüm yaşlarım doğum günüm haftasında ciddi bir kaza atlattım tam da tutkunun dediği gibi tehlikeli pilot olmanın gazabı
ben çok iyiyim miniğim sağolsun kurtardı beni ama kendisi ayn mizin ellerinde öle çaresizce hala bekliyor. çok özledim ayrı kalmak çok zormuş.
org komitemize sesleniyororum... sevgili dims, kekuti ve diğerleri ayn ile mi konuşsak kime gitsek bilemedim araçalarımız bizden bu kadar ayrı kaldığında (tehlikesiz ve düzgün sürmek şartı ile ) ikame mini temini olsun. aşk ve ayrılık acısı çok günler saymakla geçmiyor
Yorum Yap
-
Aslı minisena tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhepinize çok ama çoook teşekkür ederim. miniailem geri dönüşüm geç oldu affınıza sığınıyorum. doğum günü, toplantı, iş, bayram ve bu arada yaptığım biraz da karmaşık olan kazam beni azıcık dağıttı.
ALIENLOVE ın dediği gibi minili olsun tüm yaşlarım doğum günüm haftasında ciddi bir kaza atlattım tam da tutkunun dediği gibi tehlikeli pilot olmanın gazabı
ben çok iyiyim miniğim sağolsun kurtardı beni ama kendisi ayn mizin ellerinde öle çaresizce hala bekliyor. çok özledim ayrı kalmak çok zormuş.
org komitemize sesleniyororum... sevgili dims, kekuti ve diğerleri ayn ile mi konuşsak kime gitsek bilemedim araçalarımız bizden bu kadar ayrı kaldığında (tehlikesiz ve düzgün sürmek şartı ile ) ikame mini temini olsun. aşk ve ayrılık acısı çok günler saymakla geçmiyor1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
Yorum Yap