Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Selamlar,

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Selamlar,

Herkese Selamlar,

Ben Kemal, istanbuldan. Yaş 26. Bilgisayar mühendisiyim. Biraz mini merak ım var. Şu ara malum siteden 2003 model bir mini one beğendim. Sahibi temiz olduğunu iddia ediyor. Fakat mini one olmasının çok eksiği olur mu sizce(cam tavan, dijital kliması var), yada tavsiye edilir mi 2003 model bir mini one alınması.

Etrafımda kime sorsam uzak dur diyor. Fakat ben eski bir vosvos kullanıcısı olarak dışarıyı pek dinlemeyi sevmem zevk için alır kullanırım açıkcası. Ama gerçekten üzücek bir araç almayı istemiyorum.
    Bütçem 30-35 arası max. mini one 29 bin gibi bi fiyatı var.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, görüşmek üzere.

Aramıza hoşgeldiniz,mini one'larde ben cam tavan yok diye biliyorum.Mini one yerine en azından cooper alsanız daha iyi olur bence.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

Teşekkürler, parantez içinde yazmıştım. Mini one ama araçta cam tavan ve dijital klima var. Belkide sahibi yanlış biliyordur ama sanırım 90 bg fln demişti.

Yorum Yap

Forumu biraz kurcaladım asıl merak ettiğim konuyu buldum
        http://www.miniclubtr.com/forums/sho...rformans/page2
        bu sayfada mini one a yazılım ile cooper a çevrildiğini öğrendim. Birisi aynı motor sadece yazılım farkı var demiş. Sunroof ve dijital klimada olduğuna göre benim için şuan mini one olmasının bi sorunu kalmadı. Pazartesi büyük ihtimal arabaya bakmaya gidicem. Ankarada aracı gösterebileceğim bir yer bileniniz var mıdır ?
        Teşekkürler.

Yorum Yap

Öncelikle hoşgeldiniz. Bu durum birazda bütçeyle ilgili tabiki, bütçeniz el veriyorsa cooper hatta 2006 model sonrası almanızı tavsiye ederim. Nedeni ise şanzuman ve motor aksamındaki ciddi teknolojik farklılıklar. Eski bir mni one kullanıcısı olarak bütçem dahilinde bende aracımı almıştım. Ama model yılı itibariyle ufak tefek sorunlarla karşılaştım ve can sıkıcı olabiliryor. Belkide benden öncekinin sürüş tarzından ve araca iyi bakmayışından kaynaklanmıştır. Biraz da bahsettiğim teknoloji farkından, şanzuman ve motor gücü itibariyle pek memnun kalmadım. Umarım istediğiniz araca sahip olursunuz.

Yorum Yap

hoşbulduk, teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı. Bende isterdim 2007 ve sonra bir mini almayı dediğiniz gibi bütçe meselesi imkan vermiyor şuan

Yorum Yap

Selamlar öncelikle foruma hoşgeldiniz. Umarım gönlünüze göre bir MINI bulur onun da tanıtım başlığını açarsınız
              Ben de Ankaradayım. Aracınızı göstermeniz için size iki farklı yer önerebilirim:
              1- Şaşmaz Sanayi Sitesinde Gençler Oto - Adem Usta var kendi aracımı devamlı oraya götürüyorum. BMW ve MINI konusunda uzmandır diyebilirim. Garantili iş yapar.
              Forumdan Murat önerdi diyebilirsiniz yardımcı olacaktır size.
              Adem Ustanın Numarası: 0532 603 4514
              2- An Oto - Ayhan Usta: Ayhan Usta da elektrik konusunda çok iyidir özellikle MINI'lere kendi aracıymış gibi çok titiz davranır ve işini severek yapar.
              Ayhan Ustanın Numarası: 0535 525 1190
              yine benim adımı verebilirsiniz Ayhan Ustaya da.
              Ankara da gerçekten işini iyi yapan iki ustanın numarasını verdim size. Gönül rahatlığıyla kafanıza göre birine götürebilirsiniz
              sigpic

Yorum Yap

Hoşbulduk. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler çok değerli. Satıcı vazgeçtiği için şuanlık ankara işi iptal oldu, ama ilerde ne olacağı belli olmaz tabiki

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                X