Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Yeni katıldım merhaba

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Yeni katıldım merhaba

Merhaba iki gün önce eski plakası klt 08 yenisi zc3688 mavi mini s i ayn auto kontrolunde aldım. İstanbul atakentteyim ve aracımı yüklemek istiyorum bir kaç sorum okucak? Kn kutu içi mi almayım açık hava filtresimi ve hangi yazılım sizce ? Saygılarımla

hosgeldin oncelikle
    filtre konusunda kesinlikle AEM kitini tavsiye ederim, yazimilda da en verim alabilecegin cozum manic veya powershop custom yazilimdir..
    doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
    2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
    3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
    4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
    5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
    6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
    7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
    8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

hosgeldiniz. Umur'un eski arabasi mi oluyor?
      www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Hoşgeldiniz. Filtre konusunda tavsiyem kesinlikle aem disinda acik hava filtre kiti takmamaniz. Özellikle Alta cai feci sekilde sicak hava cekiyor. Aemin fiyati biraz tuzlu derseniz de Bmc oneririm.
        sigpic

Yorum Yap

Aslı Alihan11 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Merhaba iki gün önce eski plakası klt 08 yenisi zc3688 mavi mini s i ayn auto kontrolunde aldım. İstanbul atakentteyim ve aracımı yüklemek istiyorum bir kaç sorum okucak? Kn kutu içi mi almayım açık hava filtresimi ve hangi yazılım sizce ? Saygılarımla
          Oncelikle hosgeldin Umurun arabasini almissin cok temiz bakmisti gule gule kullan, ben de AEM filtre kiti tavsiye ediyorum acik filtre takma bosuna sicak hava cekersin, AEM takmak istemezsen de BMC kutu ici filter isini gorecektir ama ne kadar yuklemek istedigine bagli tabii ki.
          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hayırlı olsun,aramıza hoşgeldiniz.
            2012 R56 Mini Cooper S

instagram \ drcapaburro

http://i.hizliresim.com/01rvlW.png

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Oncelikle hosgeldin Umurun arabasini almissin cok temiz bakmisti gule gule kullan, ben de AEM filtre kiti tavsiye ediyorum acik filtre takma bosuna sicak hava cekersin, AEM takmak istemezsen de BMC kutu ici filter isini gorecektir ama ne kadar yuklemek istedigine bagli tabii ki.
              ilk başta az bişey istiyorum maddiyat arttıkça yavaş yavaş aem açık filtreyi takınca akışmetre sorunu oluyormu olucaksa hiç yakmıycam önceki araçlarımda akışmetre olmıyınca alt devirde kafayı yiyordu araba. bmw kutu içi filtrenin fiyatı nedir nerden temin edebilirim?

Yorum Yap

Aslı Alihan11 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                ilk başta az bişey istiyorum maddiyat arttıkça yavaş yavaş aem açık filtreyi takınca akışmetre sorunu oluyormu olucaksa hiç yakmıycam önceki araçlarımda akışmetre olmıyınca alt devirde kafayı yiyordu araba. bmw kutu içi filtrenin fiyatı nedir nerden temin edebilirim?
                R56 icin ozel yapilmis kitlerden herhangi biri oldugu surece akismetre problemi yasamazsiniz, bmc kutu ici filtreyide sponsorumuz ayn yardimi ile temin edebilirsiniz.
                doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                X