Hosgeldiniz keyifli forumlar dilerim Beylikduzu Atakoy Bakirkoy Yesilkoy Bakirkoy civarinda cok uyemiz var.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Beylikdüzünden Merhaba
Çöküş
X
-
Teşekkür ederim,hoşbuldum.İnşallah tanışma fırsatım olur hepsiyle.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldiniz keyifli forumlar dilerim Beylikduzu Atakoy Bakirkoy Yesilkoy Bakirkoy civarinda cok uyemiz var.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
Teşekkür ederim.Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkür ederim,hoşbuldum.İnşallah tanışma fırsatım olur hepsiyle.
Yorum Yap
-
Amin,teşekkürler.Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldiniz keyifli forumlaaar ve kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim
Yorum Yap
-
Teşekkürler,hoşbuldum.Aslı 34ZaLıM10 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşgeldin hayırlı olsun..
Yorum Yap
-
Hahahahaha çok teşekkürler Dilara,utandım bak şimdi.Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldiniz Serkan Bey, keyifli forumlar dileriz...
Yorum Yap
-
Hahahahah saol kanka,gerçi ilk mesajında hemen kanka dedim ama rahatsız olmadınız umarım.Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDrcapaburro bey tekrardan aramıza hosgeldiniz😎
Yorum Yap
-
Ben size bey diyorum siz bana kanka bu forumun belli baslı kuralları var lütfen kurallara uyalım 😎Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahahahah saol kanka,gerçi ilk mesajında hemen kanka dedim ama rahatsız olmadınız umarım.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Beylikdüzünden Merhaba
Hahahahaha çok özür dilerim Meonya bey.Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen size bey diyorum siz bana kanka bu forumun belli baslı kuralları var lütfen kurallara uyalım 😎
Baş harflerinizmi Meonya.

Yorum Yap
-
Hahahahah ukala olduğunuz kadar zekisiniz de 😎Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahahahaha çok özür dilerim Meonya bey.
Baş harflerinizmi Meonya.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildisigpic
Yorum Yap

Yorum Yap