Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Selamlar
Çöküş
X
-
Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşgeldiniz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı ABB tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖncelikle herkese selamlar, keyifli forumlar olsun ben Bilal Bektaş ;
Foruma baya bir zamandır üyeyim fakat kendimi tanıtma fırsatım olmamıştı , tanıdıklarda varmış az çok Efecan,Orhan ... yaklaşık 3 yıldır R60 sahibiyim (ABB50) aracın detaylarını fotoğraflarını en kısa zamanda paylaşırım muhabbetini ederiz..Bilgi'de öğrenciyim , İstanbul/Florya'da ikamet ediyorum bundan sonraki buluşmalarda tanışmak üzere artık...
Görüşmek dileğiyle, keyifli forumlar dilerim..
Aracinizi daha once okulda gormustum sanirim. Ben de Bilgi'de okuyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11
Yorum Yap
-
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldiniz, keyifli forumlar...
Aracinizi daha once okulda gormustum sanirim. Ben de Bilgi'de okuyorum.
Gorusmek uzere
Yorum Yap
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşgeldiniz 😊
Yorum Yap
-
Aslı Turgay Kurt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşgeldiniz, keyifli forumlar
Yorum Yap
-
Aslı ABB tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖncelikle herkese selamlar, keyifli forumlar olsun ben Bilal Bektaş ;
Foruma baya bir zamandır üyeyim fakat kendimi tanıtma fırsatım olmamıştı , tanıdıklarda varmış az çok Efecan,Orhan ... yaklaşık 3 yıldır R60 sahibiyim (ABB50) aracın detaylarını fotoğraflarını en kısa zamanda paylaşırım muhabbetini ederiz..Bilgi'de öğrenciyim , İstanbul/Florya'da ikamet ediyorum bundan sonraki buluşmalarda tanışmak üzere artık...
Görüşmek dileğiyle, keyifli forumlar dilerim..
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldiniz ben de yesilkoydeyim AC7704 yolda karsilasirsak selamlasalim
Yorum Yap
-
Aslı ABB tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGormustum aracinizi , hosbulduk tesekkurler
Yorum Yap
-
Aslı AK223 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHos geldin bilal keyifli forumlar )
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap