Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Sorular sorular

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• DOA29
    yanıtladı
    Artik cok yuksek mukavametli yapiyorlar tupleri, kaza esnasinda bir problem olcagini sanmiyorum, ama diger 3 seye katiliyorum

Bir yorum yaz:

• N.Emin
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    9 ila 10 arasi yakmasi lazim, bu bir ay icinde yakita bakarken gostergeyi sifirladin mi yoksa genel ortalamayla mi gittin? Biraz cok yakiyor cunku aracin
    Gostergeyi sifirlamadim hiç. Normal kullanıyorum ara sıra gaza dokunuyorum. İlk aldığımda 10 litre gösteriyordu sonra dan aynı kullanımda arttı. Haliyle cebime zarar veriyor bu kadar yakmasi

NEA

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Bende Lpg işene çok sıcak bakmıyorum ama tabi tercih sizin.

Dezavantajları;

- Risk Doğacak, (Kaza esnasında patlama riski yüksek)
    - Bagaj sorunu (Zaten küçük,hiç yer kalmayacak)
    - Kapalı otopark sorunu (Kapalı otoparklara girişiniz engellenecek)
    - Performans Düşüklüğü (Tahminimce performansınızı etkileyecek)

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    9 ila 10 arasi yakmasi lazim, bu bir ay icinde yakita bakarken gostergeyi sifirladin mi yoksa genel ortalamayla mi gittin? Biraz cok yakiyor cunku aracin

Bir yorum yaz:

• N.Emin
    yanıtladı
    Araciniz normal cooper mi? Otomatik vites mi?
    Otomatik vites

NEA

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Araciniz normal cooper mi? Otomatik vites mi?

Bir yorum yaz:

• N.Emin
    yanıtladı
    Mini ile alakali her turlu sorunu sponsorumuz ayn auto cevaplicaktir, daha once tup takilan bir mini varsa, onun tecrubelerini aktarabilirler...
    Teşekkür ederim sağolun hemen arıyorum

NEA

Bir yorum yaz:

• N.Emin
    yanıtladı
    Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sponsorumuz A.Y.N oto ile görüşebilirsiniz.Daha garanti cevap alacağınızdan eminiz.
    Maslak Sanayi sitesinde dükkanları.
    0212 286 00 32 Yusuf Usta veya Ahmet Usta.
    Çok teşekkür ederim hemen arayıp bilgi edinecegim. Sakın kullanımda en az gördüğüm 11.2 lt. Oldu aşağısını görmedim

NEA

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yakıtı bir ay gozlemledim bugün bir ay oldu aracı alalı. Gaza bastığınızda 65 kr. Gaza basmadiginizda ise 42 kr. Yakıyor. Ortalama 11.6 lt. Gaz yarı yarıya düşürür dediler. Ben ise arada kaldım. Aracimdan vazgeçmek istemiyorum. Bu yüzden tüp daha mantikli geldi. Bu işi bilen bir ustayla yada bilen herhangi biri ile görüşüp bilgi almak istiyorum fakat bulamadım öyle birini

NEA
    Mini ile alakali her turlu sorunu sponsorumuz ayn auto cevaplicaktir, daha once tup takilan bir mini varsa, onun tecrubelerini aktarabilirler...

Bir yorum yaz:

• N.Emin
    yanıtladı
    Tup konusuna ben de cok sicak bakanlardan degilim... Tupte kullandiginizda illaki performansinda dusme olcaktir. Duzgun kullanildiginda cok ekstra yakan bir arac degil aslinda mini, bence taktirmadan once 1 ay yakitini gozlemleyin
    Yakıtı bir ay gozlemledim bugün bir ay oldu aracı alalı. Gaza bastığınızda 65 kr. Gaza basmadiginizda ise 42 kr. Yakıyor. Ortalama 11.6 lt. Gaz yarı yarıya düşürür dediler. Ben ise arada kaldım. Aracimdan vazgeçmek istemiyorum. Bu yüzden tüp daha mantikli geldi. Bu işi bilen bir ustayla yada bilen herhangi biri ile görüşüp bilgi almak istiyorum fakat bulamadım öyle birini

NEA

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Tup konusuna ben de cok sicak bakanlardan degilim... Tupte kullandiginizda illaki performansinda dusme olcaktir. Duzgun kullanildiginda cok ekstra yakan bir arac degil aslinda mini, bence taktirmadan once 1 ay yakitini gozlemleyin
    Kesinlikle ön yargıyla yaklaşmayın.Sakin kullanımlarda gerçekten çok yakmıyor. 7.5/100 km'de gördüğüm zamanlar oldu. İstanbul'da şehir trafiğinde.

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Sponsorumuz A.Y.N oto ile görüşebilirsiniz.Daha garanti cevap alacağınızdan eminiz.
    Maslak Sanayi sitesinde dükkanları.
    0212 286 00 32 Yusuf Usta veya Ahmet Usta.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• N.Emin
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bildigim kadariyla MINI'ye tup takmak yanlis bir tercih.
    Sponsorumuz ve ustalarimiz bu konuda daha dogru bilgileri paylasacaktir.
    Beni hemen yonlendireceginiz kişi yada kişiler var mı acaba. Çünkü bugün içersinde karar vermem gerekiyor. Gaz sistemi olmaz ise MINI'm den vazgecmem söz konusu olabilir ve ben bunu istemiyorum

NEA

Bir yorum yaz:

• N.Emin
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bildigim kadariyla MINI'ye tup takmak yanlis bir tercih.
    Sponsorumuz ve ustalarimiz bu konuda daha dogru bilgileri paylasacaktir.
    Arastirdigim kadariyla olabilir dediler. Konya daki yetkili servis sorun olmaz taktir dedi ama araca yetkili servis bakım yapamaz dediler. Benim korkum performans düşüklükleri olur mu ? Yada aracın beynine zarar verir mi ? Detaylı bir şekilde araştırma yapmam gerekiyor anlayacağınız

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X