Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bursa dan Merhaba
Çöküş
X
-
inşallahAslı minicaravan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCan hoşgeldin dostum Özdilek le kalmayalım güzel bir etkinlik olacak
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
gelmeye
çalışacam
Bir yorum yaz:
-
Can hoşgeldin dostum Özdilek le kalmayalım güzel bir etkinlik olacak
Bir yorum yaz:
-
SüpersinizAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster41 kere maasallah
Abi yolda buluruz zaten biz başka minileri
Alır getiririz
instagram.com/minicooperaksesuar
Bir yorum yaz:
-
41 kere maasallahAslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı göster25 mi? En az 40 hedefimiz
Abi yolda buluruz zaten biz başka minileri
Alır getiririz
Bir yorum yaz:
-
25 mi? En az 40 hedefimizAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGelirseniz gitmezsiniz zaten emin olun
25 civarında miniyi bırakıp gideni daha görmedik 
Bir yorum yaz:
-
Gelirseniz gitmezsiniz zaten emin olunAslı csarlar tarafından gönderilmiş Mesajı göstergelmeye çalışacam en azından özdilek e uğrarım.
25 civarında miniyi bırakıp gideni daha görmedik 
Bir yorum yaz:
-
Geliyor musunuz? Sizi de yazalım mı ilgili konunun gelenler kısmına?Aslı csarlar tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMErhaba ,
elime sizin buluşma ile ilgili davetiyeniz geçti ve sitenizede ondan sonra üye oldum.
Bir yorum yaz:
-
MErhaba ,Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşgeldiniz, bursadan olmanız ayrı bir güzel tabiiki, 23 kasım buluşmasından haberiniz var mı?
elime sizin buluşma ile ilgili davetiyeniz geçti ve sitenizede ondan sonra üye oldum.
Bir yorum yaz:
-
Bana iki kere nasip oldu istanbul buluşmaları, bir sonrakini de iple çekiyoruz..Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi bak Kalkıp geliyoruz yaklaşık 15 araba,en kısa zamanda bizler de sizleri davet edeceğiz.Sizleri de burada gormekten mutluluk duyarız.Feribottan inince karşılarız sizi
Bir yorum yaz:
-
Abi bak Kalkıp geliyoruz yaklaşık 15 araba,en kısa zamanda bizler de sizleri davet edeceğiz.Sizleri de burada gormekten mutluluk duyarız.Feribottan inince karşılarız siziAslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok teşekkürler, bütün arkadaşlarımız özverili ve içten.. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz sizi Bursada en güzel şekilde ağırlayabilmek için...
Bir yorum yaz:
-
Çok teşekkürler, bütün arkadaşlarımız özverili ve içten.. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz sizi Bursada en güzel şekilde ağırlayabilmek için...Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi harbiden yaaa,Bursa da ne kadar çok mini varmış.Hayret ettim.Ve herkes çok özverili
Bir yorum yaz:
-
Çok teşekkürler organize bir takım çalışmasının eseridir bu iş..Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşgeldiniz. Bursa üye sayısı İstanbul'u geçecek yakında galiba
)
Bir yorum yaz:
-
Abi harbiden yaaa,Bursa da ne kadar çok mini varmış.Hayret ettim.Ve herkes çok özveriliAslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşgeldiniz. Bursa üye sayısı İstanbul'u geçecek yakında galiba
)
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: