Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

selamlar

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    İşte gerçek bir MINI sahibi hoşgeldiniz
    ben dimi :P makale falan, hayırdır

Bir yorum yaz:

• h2s2n
    yanıtladı
    Hos geldiniz, boyle dusunen kisileri gormek ne guzel. Keyifli forumlar...

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı minisena tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ben sena balkaç, bilgi mezunuyum ve üzerine mba yaptım şimdi de kendi işimi yapıyorum. onun dışında dalgıçım, yelken yapıyorum. sosyal sorumluluk projelerinde çalışıyorum.
    dergimizde okuduğum kerem yüksel'in makalesi sayesinde 5 yıl aradan sonra formda niye hala yokum dedim ve şimdi aranızdayım.
    hala ilk günkü gibi tutku, heyecan ve bağlılık var miniğimle aramızda.
    bir de en güzeli herkes arabasını (marka ve modelini) aslında 2-3 yılda bir değiştiriyor hevesimi aldım gibi sudan sebeplerle biz miniciler öle diiliz değiştirsek de yine mini olur farklı renki, motoru olsun bi üst segmenti deriz bizimkisi gerçekten "is it love"
    İşte gerçek bir MINI sahibi hoşgeldiniz

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Hosgeldiniz, keyifli forumlar dilerim

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Yeni MCTR Angel'imiz. Hosgeldiniz

Aracinizi da MCTR Garaj kisminda tanitabilirsiniz

Keyifli forumlar dilerim

Kerem

Bir yorum yaz:

• minisena
    bir konu başlattı selamlar

selamlar

ben sena balkaç, bilgi mezunuyum ve üzerine mba yaptım şimdi de kendi işimi yapıyorum. onun dışında dalgıçım, yelken yapıyorum. sosyal sorumluluk projelerinde çalışıyorum.
    dergimizde okuduğum kerem yüksel'in makalesi sayesinde 5 yıl aradan sonra formda niye hala yokum dedim ve şimdi aranızdayım.
    hala ilk günkü gibi tutku, heyecan ve bağlılık var miniğimle aramızda.
    bir de en güzeli herkes arabasını (marka ve modelini) aslında 2-3 yılda bir değiştiriyor hevesimi aldım gibi sudan sebeplerle biz miniciler öle diiliz değiştirsek de yine mini olur farklı renki, motoru olsun bi üst segmenti deriz bizimkisi gerçekten "is it love"
Hazırlanıyor...
X