Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 chr 03

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Hoşbulduk herkese, çok teşekkürler =)

Konuşalım Sinan gidelim beraber daha iyi olur sıkılıyorum bazen tek başıma =) Senden sonra OGS'yi siyah JCW yaptım bide konsol ilave far düğmesinin, anahtarın ve torpidonun altındaki dizliği alcantara yaptım bunların ve arabanın resimlerini eklemeye çalıştım aslında ama hep hata veriyor, kolay bi yolu var mı bunun ? =))

Yorum Yap

Bn de daha resim yuklemedim alen yardimci olacaktir..

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Hosgeldin Chris evet Antony de uye oldu siteye ama henuz aktif olamadi sanirim yogun bu aralar konusursaniz Alen selam soyledi dersin bu arada Club badgeinden siparis vermeyi unutma hepimiz arabalarimiza takiyoruz.

https://www.gobadges.com/ProductDeta...I-CLUB-TURKIYE
        Hoşbulduk tekrardan =)

Ben dün gece Badge siparişi verdim fakat şimdi duyurular bölümünde gördüm, üyelere indirim varmış bu saatten sonra kodu verme imkanım olabilir mi acaba ??

Yorum Yap

Hoşbulduk Kerem =) neresinde oturuyorsun göztepe nin ?

Yorum Yap

Bagdat caddesi uzeride oturuyorum.. Bir iki tane lci mini goruyorum ama sen misin bilemeim
            1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
            2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
            4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
            5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

hosgeldın,keyıflı zaman gecırmen dılegıyle....

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
              X