hoşgeldin...
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hooops! NDG geldi! ;)
Çöküş
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhosbuldum levooo caddede gormuyorum bu aralar nerelerdesin?
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosbulduk! Uaaaaah! ''besle'' kargayi oysun gozunu diyorum sevgili pilotcugum ! :*
Yorum Yap
-
hosgeldin ndg keyifli forumlardoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelam Gencler ve genc kalanlar MINIden kopamayip MINI ile yatip MINI ile kalkanlar ..
Beni taniyanlar bi yana dursun, tanimayanlara ben citirdan kendimi tanitayim..
Aslinda MINI Türkiye Official Facebook sayfasini yakindan takip edenleriniz varsa illaakii gormuslerdir beni orada her gun damlarim paylasim yaparim commentlerim hic rahat durmam
Dunyaya gozunu acmis ilk oyuncak arabasi MINI olmus o gun bugundur MINI asigi bir gencim .. gunler aylari aylar yillari kovalamis bu MINI aski sonmek bilmemis 2008de MINI sahibi olmusum ardindan MINI'ci dostlar edinip bu akima kapilip gitmisim .. sonra bi bakmisim yil olmus 2012 MINI asigi dostlarimla beraber dusmusum Fransa yollarina MINI united Festival'ine .. En son MINI Roadster 6gun6Macera'da 2.gun yarismasinda 2.olmus ve Temmuz ayinda 1 gunlugune MINI Roadster Driver'i olmaya hak kazanmis biriyim, daha ne olsun?!?!?
MINI ile Kalin! Sevgiler!
Sent from my iPhone using Tapatalk (MINIMagic)
Yorum Yap
Yorum Yap