Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Hakan, umarim sizin gozlerinizde yasayan sevgi gibi bir mutluluk bulabilirim.
Mehmet, senden daha kral bi abi bulunmaz sanirsam.
Tutku, birgun gelcek o saclar gidecek, o zaman ben yine 'luleli' abi olarak kalcam.
Onur, Dukkan ile konustum, senin baliga gittigin gun Giovanni'yi dynoya sokacaz kas la goz arasinda...
Eveettt bu senenin dogum gunu tebriklerini burda bitiriyoruz.
Bundan sonra yazilacak tebrikler icin 'bu sene icin gec, onumuzdeki sene icin biraz erken' ibaresini ve 'necefli masrapayi' koyacagiz.
Tesekkur ediyorum.
Yuzumu gormeyen, ve de cok cok oturupda konusma firsati bulamadigim arkadaslardan bile tebrik almak beni sevindirdi.
Zaten forum ruhu bu olmali. Tanismadan arkadasiz. (Tanismayi unutun, sonra sariyom, kurtulus yok. En guzeli uzaktan sevmek.)
Eeveeettt konu kaldıgı yerden devam Madem Wishmanımın hosuna gitmis bu durum :P Oh oh kac oldn simdi sen hic bu konuya deginen yok
Bir yil daha gitti be Tooncay, gecen gece tras oluyom dedim ki su yuzumu bir yikayim, ulan yikiyom yikiyom tras sabunu keci sakalimda, yahu dedim ne bicim sabunmus bu yahu... Sonra jeton dustu, dikkat kesildim sakallar sabunlu degil ki toptan beyaz, ulen dedim 'hem beyazladik hem de gozleride bozduk' iyi mi!
Alennn, bak bakalim uyelik tarihinin altindaki yas kisminda yasim kac gozukuyo...! Bu sene 24, seneye 34, oteki sene ozume doncem 44. (44 den sonra cabalamaya cirpinmaya gerek yok, gercegi kabul etcez.)
Yorum Yap