hoşgeldiniz
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Merhabalar =))
Çöküş
X
-
Hoşbulduk ...
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldiniz keyifli forumlar..
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildisigpic
R60 Countryman D / 34 BF 9050
R56 Cooper'S / 34 GVC 76
Yorum Yap
-
Hoşbulduk
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhoşgeldinizsigpic
R56 Cooper'S / 34 GVC 76
Yorum Yap
-
Hoşbulduk ,
teşekkür ederiz . artık kısmetse aranızdayız ..
Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldiniz miniğin de beboşun da maşallahi var, keyifli forumlar
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
R56 Cooper'S / 34 GVC 76
Yorum Yap
-
Aslı faith tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldin Güvenç. Kalabalikta uzun uzun konuşamadık gerçi ama ufaklığı sevme şansım oldu allahtan. Daha sık görüşürüz bundan sonraki organizasyonlarda
Fatih Şahan
35 FF 198
çok teşekkür ederiz..Tuna biraz huysuzdu ama yine birazcık sevdirdi 3.dişi çıkıyor bira gergin
Bir daha uzun uzun sohpet ederiz , daha yeni olduğumuzdan biraz pasif kaldık ama zamanla aktivitelerde baş rol oynarızsigpic
R56 Cooper'S / 34 GVC 76
Yorum Yap
-
Aslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar Merhabalar ,
Kendimi tanıtmam gerekiyor sanırım
Güvenç TERZİOĞLU ben , mimarım.İstanbul'da ikamet ediyorum ,memleket Antalya diyelim Organizasyonlara ailem ile katkı sağlamaya çalışacağız.
(2 Tam 1 Bebek şimdilik )
Mini Cooper Countryman'D 34 BF 9050 plakalı aracın sahibiyim.Aranıza katılmaktan mutluluk duydum.Kahvaltı keyfindeki samimiyet için tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Yeni organizasyonlarda görüşmek üzere...
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşbulduk Fatih ,
çok teşekkür ederiz..Tuna biraz huysuzdu ama yine birazcık sevdirdi 3.dişi çıkıyor bira gergin
Bir daha uzun uzun sohpet ederiz , daha yeni olduğumuzdan biraz pasif kaldık ama zamanla aktivitelerde baş rol oynarız
Yorum Yap
Yorum Yap