Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Selam Fatih, ne zaman istersen konusuruz hatta muhtemelen haftaya izmirde olabilirim aile ziyareti seklinde.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok kanka ben de ist.dayim. Bunu konusmak için izmire gidişi denk dusurmeye gerek yok. Burada bulusup konusabilirz yada ilk mctr buluşmasında..
Buarada haftasonu icin izmire giden her boş arabaya katilim saglanir!
Zaten yaz geliyor haftasonu kacislarina baslarim ben de..
Nasil atliyorum her izmir muhabbetine dimi Yiğit!
Ama ist.daki izmirlilerde surekli bi izmire donme planı vardır. birgün izmire geri döncem!
Fatih Şahan
35 FF 198
hahah, ben vallahi, Bursa'da Antalya'da, Muğla'da, Manisa'da yaşadım, ama İzmir'e döndüm bir şekilde. Sana da tavsiye ederim. Fatih simit sat İzmir'de yaşa
neyse, konuyu daha fazla bulandırmadan kıyın kıyın uzaklaşayım ben şurdan.
Selam. Birseyler yazmam gerekiyormus oyle dediler, yazayim 34 sp 678 2010 cooper s'in yeni sahibi olarak Aydin ve seyda sayesinde aranizdayim izmir kokenli istanbulda yasayan bir birey olarak katildigim ilk mini club organizasyonuydu. bugunku kahvalti organizasyonu cok basariliydi. Bugun yeni tanidigim tum uyelere samimiyetleri icin tesekurler. Yeni organizasyonlarda gorusmek uzere.
Berkan tekrar hosgeldin diyelim biz İstanbuldan kacma planları Alacatıda villa hayalleri kurarken Istanbulda yasaman valla enteresan bol bol gorusmek dilegi ile
Berkan tekrar hosgeldin diyelim  biz İstanbuldan kacma planları Alacatıda villa hayalleri kurarken Istanbulda yasaman valla enteresan  bol bol gorusmek dilegi ile 
Tesekkurler Alen, ben zaten yaptigim izmire kacis planlarini mutemadiyen uyguluyorum, 1 ayagim da orda istanbul sahane bence.. 45ime kadar buralardayim, bol bol gorusuruz zaten..
Berkan tekrar hosgeldin diyelim  biz İstanbuldan kacma planları Alacatıda villa hayalleri kurarken Istanbulda yasaman valla enteresan  bol bol gorusmek dilegi ile 
Tesekkurler Alen, ben zaten yaptigim izmire kacis planlarini mutemadiyen uyguluyorum, 1 ayagim da orda istanbul sahane bence.. 45ime kadar buralardayim, bol bol gorusuruz zaten..
Tmmdır o zaman seni izliyoruz bu hesaba göre 5 sene sonra ben Istanbuldan kacar
Sana da merhaba o halde Guvenc. Sen de hosgeldin. benim bu kadar kisiyi tanimam zaman alacak gibi, baya bir uye var. Etkinliklerde gorusmek uzere o halde.. bu arada 45 izmir icin ideal yas Alen.. sevgiler saygilar
Yorum Yap