Araclarimiz kisminda gorebilirsin cirkin yesili)
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Britsh racing green:)
Çöküş
X
-
selcukerdemir35
-
Aslı yeşil r53 tarafından gönderilmiş Mesajı göstereyvallah sagolun insallah bulusma olursa tanisma firsati buluruz...
Yorum Yap
-
Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKusura bakma bu yaklasiminla benle beraber daha cok insan kaybedersin ben showmen degilim. Gosteride yapmiyorum sacma bi yaklasim....
Sanirim yanlis anladin. Ben senden MINIlerimize tanitim filmi veya bilgin dahilinde fotografcilik konusunda destek bekledim ama senin bu tepkinin sebebini anlamadim.
"Daha cok" insan kaybetmek derken, kimseyle bugune kadar bir cikar iliskisine girmedim ki bu forumu kurarkende bir cikar beklemedik, tam tersine herkesi bir arada tutmak icin bu olusumu kurduk.
Beni tanimadan bu tavirlari takinmanin sebebini anlayamadim. Yine de keyifli forumlar..
Sent from Tapatalk for Galaxy Note
Yorum Yap
-
Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSana yaptigin meslekle alakali hic alakasi yokken şov yap deseler ne dersin? Ne sovu yapmak isterdin?
Oncelikle foruma katildigin icin sana hosgeldin dedim. Sonrasinda ilk bulusmamiza davet ettim. Sonrasinda da daha onceki msgimda acikladigim gibi belki tuketici sinifi kameran varsa onu da alip bizim icinde birseyler cekersin diye sordum.
Konuyu kisilik/karakter/yaklasima baglayacak, cok insan kaybedersin gibi bir fikir olusturacak yada senin bu kadar tepki gostermeni gerektirecek ne oldugunu anlayamadim..
Daha onceki mesajimda da belirttigim gibi iyi niyet icerisindeyim. Ancak aramizdaki bircok arkadasimizdan istedigimiz destegi (reklamci arkadaslarimizdan tasarim, webdesigner'dan bilgi gibi), samimiyet cercevesinde senden de birseyler rica edebilecegimi dusunmustum.
Herkesi ayni samimiyette gormek gibi bir hatta ettigimi sanirim hepimiz goruyoruz.
Konu benim meslegimse eger, uyelerimizin meslekleri yada uyelerimiz kisminda detayli bilgiyi bulabilirsin.
Konu daha da uzayacaksa ozelden konusmayi tercih ederim. Sana ait Hosgeldin kisminin bu sekilde kirlenmesini istemem.
Sent from Tapatalk for Galaxy Note
Yorum Yap
-
Erdem Bey yazilanlarda bir art niyet aramaniza gerek yok. Bende forum yeni uye oldum ve izmirde bulunan abilerimin bir kismiylada olsa tanisma firsatim oldu ve hepside sagolsunlar cok canayakin ve samimi insanlar. Eminim bu forumdaki diger insanlarda boyledir. Biraz gergin bir aninizda okudunuz herhalde mesaji. Ayrica foruma hosgeldiniz iyi forumlar.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Yorum Yap
-
hhaha french kiss değil canım normal öpmekten bahsediyorum selamlaşmak gibi
Ayrıca eminim Haktan beyde sizin gibi anlayışlı olup özür dileyecektir die düşünüyorum[LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
[LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]
Yorum Yap
Yorum Yap