Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Merhaba

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı gulgibi tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Merhaba ismim Gunser Celik sayfaniza daha oncede kayit olmustum araba alirken bir kac arkadas saolsun yardimlarini esirgemedi. Minim yok diye gunser kullanici ismim banlanmis. Sonunda aracimizi aldim . Eskisehir de perakende sektorunde magazacilik yapiyorum. Yolunuz duserse kapim herkese acik sevgiler . Organizasyonlarda gorusmek dilegiyle.
    Gunser selam seni banlamadik özel mesajlarda durumun icerigini anlattim sana gunser olarak devam etmen icin gerekli ayarlamayi yapariz gun icerisinde

34NSC46
    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı gulgibi tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Merhaba ismim Gunser Celik sayfaniza daha oncede kayit olmustum araba alirken bir kac arkadas saolsun yardimlarini esirgemedi. Minim yok diye gunser kullanici ismim banlanmis. Sonunda aracimizi aldim . Eskisehir de perakende sektorunde magazacilik yapiyorum. Yolunuz duserse kapim herkese acik sevgiler . Organizasyonlarda gorusmek dilegiyle.
      Hoşgeldiniz, keyifli forumlar..
      Daha dün eskişehirdeydim, Aşk-ı Şehir'e elimden geldikçe geliyorum, müthiş bir yer bence güzel bir organizasyon yapılmalı eskişehir'e, adminler duyun sesimizi
      16CPR31 R53 Electric Blue

Yorum Yap

Günser tekrar hosgeldin o zaman
        Gökhan'in da dedigi gibi eski nick'ini geri istiyorsan soylemen yeter. Unutmaki soyledikten sonra degistirdigimizde giris sayfasinda yeni nickini kullanman gerekecek. Banlandigini sanma
        www.haktankeskin.com

Yorum Yap

hoşgeldiniz aramıza. MİNİn'de hayırlı olsun kazasız belasız.
          sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

Hosgeldiniz gule gule kullanin miniğinizi hayirli olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk
            34 NL 2551 "KUBİ"

Yorum Yap

Hoşgeldiniz hayırlı olsun aracınız.

Yorum Yap

Eskişehirde bence organizasyon yapmalıyız.
                sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                X