Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Merhaba

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Hosgldiniz aramza iyi forumlar

Yorum Yap

Hoşgeldiniz keyifli forumlar

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
      sigpic

Yorum Yap

Tabi herzaman beklerim , yalniz temmuz ayina kadar buradayim sonrasinda Avrupada olacam. Artik avrupaya beklerim genis zamanda hem o zaman daha yeni model bir mini sahibi olmayi dusunuyorum.

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Sole yapariz siz Turkiye'ye geldiginizde bana yanci olursunuz, ben Kore'ye geldigimde size yanci olurum.

P.S: Hatta beraber 'samgetang' yemeye gideriz.

Cin'liWishman

Yorum Yap

Hosbulduk, herkese tesekkurler Burada cok guzel bir ortam varmis, acikcasi bugune kadar neden uye olmamisim diye uzuldum.
          Gorusmek dilegiyle

Yorum Yap

Merhaba adaş,
            Güney Kore'de MINI camiası nasıl? Bayiler, MINI kullanıcıları, etrafta görülen MINIler vs?

Hoşgeldin, selamlar.

Yorum Yap

Saol adas
              Avrupadaki kadar yaygin degil, daha once 5 sene polonyada yasadim, dogu avrupa insani minileri daha cok seviyor. Koreliler kore urunu tercih ediyor, parca bulunuyor ama iscilik cok pahali ve usta yok Adama sorunun ne oldugunu ve ne yapmasi gerektigini ben soyluyorum ona ragmen yaninda durup soyle yapmalisin boyle yapmalisin demem gerekiyor. Sonunda tulumu giydirecekler bana o olacak

Yorum Yap

Aslı InzFatih tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Saol adas
                Avrupadaki kadar yaygin degil, daha once 5 sene polonyada yasadim, dogu avrupa insani minileri daha cok seviyor. Koreliler kore urunu tercih ediyor, parca bulunuyor ama iscilik cok pahali ve usta yok Adama sorunun ne oldugunu ve ne yapmasi gerektigini ben soyluyorum ona ragmen yaninda durup soyle yapmalisin boyle yapmalisin demem gerekiyor. Sonunda tulumu giydirecekler bana o olacak
                Tabi Koreli de olsa bir AYN Auto Yusuf ya da Ahmet usta degil
                LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                X