Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Slm arkadaşlar

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Slm arkadaşlar

Bende foruma yeni katılan biri olarak size kendimden bahsedeyim 39 yaşındayım Forumda Acemi Pilot gözükmeme rağmen aslında kaptan pilotum biri kız biri erkek iki çocuğum var. Daha öncesinde 2003 MCS sahibiydim yaklaşık 6 sene kadar kullandım bu arabayı şöyle bir test edeyim diye gittiğim borusandan 1998 model 230ci cabrio mu verip almıştım. Kızımız doğunca istemeden satmak durumunda kaldım. Bu arada miniden aldığım keyfi sadece motorsikletten aldım. Sonrasında gene mini almayı düşünürken çevrenin gazı ile 2008 model 320i cabrio aldım. Bu ay bir arkadaşım için gittiğimiz borusanda mini JCW ü görünce dayanamadım arabamı verip tekrar özüme döndüm sanirim en az bir 10 sene kullanırım kaza bela olmazsa. bunun dışında ilgi alanlarım deniz akvaryumu motorsiklet.Forumda incelediğim kadarı ile paylaşımlar arkadaşlık çok iyi sizler ile bu forumda olduğum için çok mutlu oldum.

Hosgeldiniz

İsminizi de ogrenebilir miyiz?

Yorum Yap

Kusura bakmayın ismim Cenk Bora

Yorum Yap

Aslı cbe tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Bende foruma yeni katılan biri olarak size kendimden bahsedeyim 39 yaşındayım Forumda Acemi Pilot gözükmeme rağmen aslında kaptan pilotum biri kız biri erkek iki çocuğum var. Daha öncesinde 2003 MCS sahibiydim yaklaşık 6 sene kadar kullandım bu arabayı şöyle bir test edeyim diye gittiğim borusandan 1998 model 230ci cabrio mu verip almıştım. Kızımız doğunca istemeden satmak durumunda kaldım. Bu arada miniden aldığım keyfi sadece motorsikletten aldım. Sonrasında gene mini almayı düşünürken çevrenin gazı ile 2008 model 320i cabrio aldım. Bu ay bir arkadaşım için gittiğimiz borusanda mini JCW ü görünce dayanamadım arabamı verip tekrar özüme döndüm sanirim en az bir 10 sene kullanırım kaza bela olmazsa. bunun dışında ilgi alanlarım deniz akvaryumu motorsiklet.Forumda incelediğim kadarı ile paylaşımlar arkadaşlık çok iyi sizler ile bu forumda olduğum için çok mutlu oldum.
        Hosgeldiniz Cenk Kaptan pilot olmanızdan dolayı acaba yesilkoy civarında mı oturuyorsunuz diye sormadan edemedim, lakin biz evliler ve cocuklular ve tabi birkac tane de bekar arkadasımız da var bol bol yesilyurt ve yesilkoyde gorusuyoruz. Tekrar hosgeldiniz ve keyifli forumlar dileriz.
        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı cbe tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Kusura bakmayın ismim Cenk Bora
          Tekrar hosgeldiniz Cenk Bey

2003 Mini'niz dark silver-siyah kombinasyonlu, OZ jantli miydi acaba? Jantlar şundan:

Yorum Yap

Hosgeldiniz cenk bey organizasyonlarda gorusmek uzere. Aracin fotolarini da gorsek fena olmaz hani

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Yorum Yap

Cenk bey, bende eski JET pilotuyum malesef

Hosgeldiniz, keyifli forumlar dilerim
              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Ne yazikki arabayi ayın 4 ünde teslim alıyorum resimler aldıktan sonra evet Yeşilköy civarında oturuyorum 2003 MCS jantları çok benzemesine rağmen aynı jantlar değil. Plakası 34 AR 80 idi önde süs farları vardı. Teşekkür ediyorum ilginize

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

Hoşgeldiniz.. Keyifli forumlar!! Organizasyonlarda görüşmek üzere!!

tooncay
                    34 NIJ 84 - Tuncay Karaman

Yorum Yap

Hoşgeldiniz keyifli forumlar. Forumumuz sayesinde çok güzel dostlularımız oldu ve olmayada devam edecek sizide aramızda görmek mutlu etti buluşmalarımıza mutlaka bekliyoruz.
                      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hoş geldiniz..
                        Atı kıskandırmak için eşşeğe binme....

Yorum Yap

hoşgeldiniz

Yorum Yap

Ben de forumda yeniyim fakat insanlar gerçekten sıcakkanlı. Hoşgeldiniz

Fatih Şahan
                            35 FF 198

Yorum Yap

Hoş geldiniz Kaptan diyelim o halde cabrio sevdası da güzeldir takdir ettim!

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X