Hoşgeldiniz. Bursa da gerçekten çok fazla Mini var. En çok da mini ve evoque var zaten. Ben de 3 aylığına Bursadaki fabrikada olacağım Mart a kadar. Tek tek sticker dağıtırım sayın adminler bana ulaştırırsa.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bursadan Selamlar
Çöküş
X
-
hogeldiniz, cooper s kesinlikle doğru tercih olmuş bence keyifli forumlar..doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
[FONT=Tahoma]Yorumlar için tekrar teşekkürler iş dolayısıyla forumu fazla ziyaret edemiyorum geciken cevaplar için kusura bakmayın Bursa'da gerçekten fazla Mini var, Mini sahibi olduktan sonra daha fazla dikkatimi çekti Bursa bu kadar kalabalıksa yakın zamanda bir organizasyon düzenlenmeli o zaman [/FONT][FONT=Tahoma]16 BRK 79[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı brk_clk tarafından gönderilmiş Mesajı göster[FONT=Tahoma]Yorumlar için tekrar teşekkürler iş dolayısıyla forumu fazla ziyaret edemiyorum geciken cevaplar için kusura bakmayın Bursa'da gerçekten fazla Mini var, Mini sahibi olduktan sonra daha fazla dikkatimi çekti Bursa bu kadar kalabalıksa yakın zamanda bir organizasyon düzenlenmeli o zaman [/FONT]Love all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOcak 7 sinden sonra yaparsanız organizasyonu ben de katılabilirim. Hem Bursa oto sanayisi hakkında da sizden bilgi alabilirim. Krom parçaları vs kaplama yaptırmayı düşünüyorum çünkü.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap