Herkse merhaba. Ben Fatih. 24 yaşındayım, İstanbul- Çekmeköyde oturuyorum. Pert olan 147imden sonra 4 senedir Mito sahibiyim, asfistiyim aslında ama şuan Alfada benim ilgimi çekicek ve benim istediklerimi verebilcek bir model olmadıgından 2006 GPlere yönelmiş durumdayım. Yazın pist sezonu açılmadan ilk bahar gibi bi Gp sahibi olmayı planlıyorum. Aslında 2gün önce Mitoya Qualife LSD siparişi vercekken durdum bi düşündüm neden diye. O kadar yaptın ettin ama Mitoyu yol otomobilinden hiç bir zaman pist otomobiline dönüştüremiceksin dedim kendi kendime (Asr,ESP kapanmama gibi engelleri var) ve Mitoyu almadan önce bakındıgım, çok sevdiğim Gplerin ilanlarına baktım. Fiyatların benim ulaşabilceğim seviyelere indiğini görünce direk Mitoyu satma kararı verdim. İlk etapta bakımlı veya bakımzsı farketmez bi Gp alıp Mitoyla yaptıgım 1:38 İstanbul Park süremi geçmek. Sonra aldıgım araca göre gerekirse ilk başta düzgün hale getircem, zaten düzgünse aldıgım araç direk piste daha iyi süre için lazımsa onları temin etmek olucak. Neyse aldı beni bi heyecan işallah güzel olur. Eğer forum kurallarında sorun olmassa mesajımı hala çok sevdiğim ama mecburen değiştirmem gerenk MiTomun fotosuyka bitirmek istiyorum. Sorun olursa silinebilir.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yeni bir heycana merhaba
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
Yorum Yap