Bu içten karşılamanız için çok teşekkürler
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Bursa'dan selamlar
Çöküş
X
-
Arkadaşlar forumlarda mini tutkunları araçları hakkında bilgi vermişler bende kısa bir bilgi vermek istedim..
2004 Model Siyah Beyaz Mini'dir. Aracımın Extrası çeki demiri ve karavanı olmasıdır.
Yüksek performanslı araçlarla dolu bir forum burası benim aracım standart fakat bizim çok şirin yavrumuz gibidir. Kısmet olursada evladiyelik elimizde tutmaya çalışıyoruz.
Şehir dışı gezisi olursa da karavanımızıda alıp size eşlik etmek isteriz.
Çeki Demiri ve Karavan konusunda da ufak bilgi paylaşmak isterim düşünen arkadaşlar olabilir;
Çeki Demiri Taktırmak ve bunun ruhsata işlenebilir hale gelmesi için çok araştırmak zorunda kaldım yapabilen çok nadir esnaf var çeki demirciye mini ile gittiğinizde sizi direk geri çeviriyor. E belgeli çeki demiri taktırdıktan sonra Muayene istasyonuna verilmek üzere Tse belgesi almanız gerekiyor, Tse sizden Aracı ilk satın alan yani ilk sahibine verilen teknik belge yani yüklü ve yüksüz fren değerleri olan belgeyi istiyor, Türkiye de mevcut kayıtlarda proje olmadığı içinde projenizi özel olarak çizdiriyorsunuz. Daha sonra evrakalarınız ve harçlarınızı yatırdıkdan sonra muayeneye giriyo aracınız ve belge ile trafik den ruhsata işletiyorsunuz.
Aldığım karavan caretta 1500 adında küçük şirin bir karavan tam donanımlı, Marin akü, Ses Sistem, Cd Player, Lcd Tv, Uydu Alıcı, 60 Litre su Tankı, Buz Dolabı, Jeneratörü, Karavana Monte olabilen Çadırı, Çift Kişlik Yatağı, Eşya ve mutfak malzemelerini koymak için dolapları, İnox Ocağı, Lavabosu, Stepnesi olmak üzere bi çok özelliğe sahip. Tek eksiği tuvaleti onuda camping gezilerinde sorun olmayacağını düşünüyoruz. Şu an orjinal rengi beyazı kullanıyorum. Fakat Planım Aracım gibi siyah ve beyaz çizgili yapmak ilgilenen ve bilgi isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim.
mini111.jpgmini222.jpg
Yorum Yap
-
4eva
-
jansut
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMukemmel
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok güzelmiş gerçekten!
CANSU DENİZ
34 HH 8854
Yorum Yap
-
4eva
Aslı jansut tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSana da bi sarışın karavan lazım Anıl
Çok güzelmiş gerçekten!
CANSU DENİZ
34 HH 8854
Yorum Yap
-
jansut
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen gaza dokunur dokunmaz ne ceki demiri kalir ne karavan O guce dayanirmiki acaba, denemek lazim
CANSU DENİZ
34 HH 8854
Yorum Yap
Yorum Yap