Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Herkese merabaaa (:
Çöküş
X
-
mehmetdeniz -
4eva
Tuncay Mehmet 'i tanirsin. Garanti Bankasi yilin musterisi secildi gecen hafta :P hahahaAslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTanışıyonuz mu siz?!

tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
jansut
Hoşbuldum, teşekkürlerAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCansu, hosgeldin.. keyifli forumlar.
Yorum Yap
-
Muhauahaua ne guldum yaa..Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTuncay Mehmet 'i tanirsin. Garanti Bankasi yilin musterisi secildi gecen hafta :P hahaha
Looney tooncay mi HahahahahahhahaAslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSadece soyadi benzerligi Looney Tooncay
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
mehmetdeniz
Aldım parayı geriiiiii dalga gecmeAslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTuncay Mehmet 'i tanirsin. Garanti Bankasi yilin musterisi secildi gecen hafta :P hahaha
Sent from my iPad using Tapatalk - now Free
Yorum Yap
-
4eva
Garanti cok farkliymis, parayi geri aldiktan sonra anladimAslı mehmetdeniz tarafından gönderilmiş Mesajı göster
hahaha 
Abi o olayin sorumlusu Tarik bence. Adamin 100 mt otedeki iskender egsozunun gurultusunden hesabi kitabi karistirmisin sen o gun
Yorum Yap
-
jansut
aa öyle bi bölüm mü varmış hemen bahsedeliiim en sevdiğim işAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamam hadi Jansut'cugumun konusunda cok offtopic oldu dagilin.. Pasadan bahset bize evcil dostlarimiz bolumnde
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
jansut
Yorum Yap
-
jansut
Hoşbuldukkk teşekkürlerAslı BVEC tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhoşgeldiniz...Keyifli forumlar...
CANSU DENİZ
34 HH 8854
Yorum Yap
-
jansut
Hoşbuldum teşekkürlerAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşgeldiniz keyifli forumlar

CANSU DENİZ
34 HH 8854
Yorum Yap

Yorum Yap