Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Merhabalar:)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Merhabalar:)

MERHABALAR! , Adım rabia , 34HCB91 , 2011 KIRMIZI MİNİ COOPER sahibiyim.Kendileri 2. mini cooperım ilkiyle talihsiz bir kaza sonucu ayrıldık ama MİNİ'den vazgeçemeyenlerdenim
    şu an için inebolu acilde pratisyen hekimim sanırsam ineboludaki ilk mini de benimki oldu , 2 ay sonra istanbulda aile hekimliği asistanlığına başlayacağım...

Hosgeldiniz, keyifli forumlar
    Bulusmalarda gorusmek uzere

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hosgeldin demeden once kirmizi miniciler yakin zamanda bi tarikat olusturdu forumu hedef aldilar diye dusunuyorum kirmizi rekoruna gidecegiz herhalde bu gidisle keyifli forumlar, kazasiz belasiz surusler olsun etkinliklerde gorusmek uzere

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

Hosgeldiniz keyifli forumlar

34 BE 1968

Yorum Yap

Hehe isteyerek değil aslında ilk minim fümeydi , ikincisi de füme olsun istemişidim ama o ara bi tek kırmızı bulabildim beklememek için de aldım , ama açıkçası aklımda hala füme var

Yorum Yap

boşver fümeyi, kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun :P

Yorum Yap

hoşgeldin

bundan sonra kazasız belasız kullanman dileğiyle

Yorum Yap

hayırlı olsun

Yorum Yap

Hosgeldiniz aramiza, keyifli forumlar dileriz
                  Aracinizida MCTR kisminda tanitmamiz mumkun mu acaba

Tesekkurler, bu arada nicki sadece ben mi cozemedim sabah uyku sersemliginden oturu, ogleden sonra okuyayim bidaha
                  1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                  2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                  4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                  5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Hehe olabilir , oysaki çok basit in a manner of speaking üyeliği alırken bu şarkı açıktı nick olarak aldım gitti

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Yorum Yap

Aslı inamannerofspeaking tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Hehe olabilir , oysaki çok basit in a manner of speaking üyeliği alırken bu şarkı açıktı nick olarak aldım gitti

Hosgeldiniz kırmızılar kulübü de kuraagız yakın zaman kulüp içinde kulüp olsun
                      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

hoşgeldin ii forumlar
                        sigpic

Yorum Yap

En yakın zamanda tanıtmaya çalışcam bugün nöbetçiyim 24 saat tek hekim şeklinde bi bölgedeyim maalesef :/

Yorum Yap

Hoşgeldiniz kazasız belasız cezasız günler diliyorum

Yorum Yap

Aslı inamannerofspeaking tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Iste zihnim acildi.. sabah imamibabdestsuyu gibi bise okudum

Keyifli forumlar
                              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X