Hosgeldin keyifli forumlar bnde izmirdym arabalarimizda ayni...en yakin zamanda tanismak dilegiyle
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
izmirden merhaba r57 cabrio siyah
Çöküş
X
-
Yer ve zaman belirtmeniz yeterlidirAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldiniz. Ben Haktan. Izmir'de yaşıyorum. Bayram sonrasi havalar acik olursa bir organizasyon düşünüyorum. Katilmanizi isterim.
35KES99 via Tapatalk on Galaxy Note 2
Buarada aracim rcsnin onundeydi sizin sayenizde forumdan haberdar oldum sanirim
Yorum Yap
-
SuperAslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldin keyifli forumlar bnde izmirdym arabalarimizda ayni...en yakin zamanda tanismak dilegiyle
hemen yapalim bi organizasyon
Yorum Yap
-
bayram geçti havalar açık sayın adminimAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldiniz. Ben Haktan. Izmir'de yaşıyorum. Bayram sonrasi havalar acik olursa bir organizasyon düşünüyorum. Katilmanizi isterim.
35KES99 via Tapatalk on Galaxy Note 2
Yorum Yap
-
Aslı gökçem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbayram geçti havalar açık sayın adminim
aynen halen hareket yok:=)
Yorum Yap
-
gectigimiz gunlerde izmirde kucuk capli bi bulusma gerceklesti yakin zamanda izmir senlenecek, inaniyorumAslı vur tarafından gönderilmiş Mesajı göster
aynen halen hareket yok:=)
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
tamamdir. ilgileniyorum hemen.Aslı gökçem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbayram geçti havalar açık sayın adminim
Yorum Yap

Yorum Yap