Üniversite yıllarından beri hayalim olan Mini 'ye 2 senedir sahibinden.com 'un başından kalmayarak sonunda 1 ay önce kavuştum. İkinci el araç alırken iç temizliği, düzenli bakımlarının aksatılmaması, düşük km olması vs. vs. gibi kriterlere önem verdiğim için aracımı bulmam çok uzun zaman aldı Önceden bildiğim bu siteye henüz üye olabildim. Adım Anıl, İstanbul 'da yaşıyorum ve 30 yaşındayım. Metalurji ve Malzeme Mühendisiyim, bir holdingte dış ticaret ve satınalma yetkilisiyim.
Aracım Mini Cooper R50, 2002 model 2005 çıkışlı, Civciv sarısı.. Avea 'nın Cem Yılmaz 'a hediye olarak verdiği YC 505 plakalı araç. Kapalı garaj aracı olduğu için içi dışı mükemmel temizlikte ve bakımları hiç aksatılmamış.
Sanırım diğer araç tanıtım bölümünde aracımı tanıtmam gerekiyor Şimdilik bu kadar
Aracım Mini Cooper R50, 2002 model 2005 çıkışlı, Civciv sarısı.. Avea 'nın Cem Yılmaz 'a hediye olarak verdiği YC 505 plakalı araç. Kapalı garaj aracı olduğu için içi dışı mükemmel temizlikte ve bakımları hiç aksatılmamış.
Sanırım diğer araç tanıtım bölümünde aracımı tanıtmam gerekiyor Şimdilik bu kadar
Yorum Yap