Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Grubun '68' inden Wishman'den

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Grubun '68' inden Wishman'den

Merhaba;
    Yarismaya Cin'den katiliyorum. Sevgili Admin'im (Alen )yazmis bendeyazayim 1 Mayis 1972 dogumluyum. Adim H.Murat Sayaroglu ama basindaki 'H' haci anlaminda degil. Sanirim 3 senedir Mini kullanicisi degilim cunku Mini'm genelde garajda askida benim yolumu bekliyor. Meslegim 'Deri Muhendisi'dir', Asya'da orda burda siz kazan, ben kepce geziyorum. Maalesef forum hayatlarim cok kisa surdu, boyle seylerin hayatta varoldugunu daha once kayitli oldugum bir forumdan ogrenmistim, sonrada kapi disari oldum. Sanirim kucuk bir yanlislik ile burayada davet edildim.
    Bosverin beni esas sahip oldugum 'Giovanni'ki burada sizlerleyim. Kendisi R50, 2004, 65000 KM'de bahtsiz bir Cooper!!! Sahibi kadar guzel olmasada interior ve vintage konularinda uzulmeyeyim diye bircok goreninden onay almis bir 'mini'dir O....
    Gorundugu itibari ile 'site yonetimi' beni nereye koyacagini sasirmis ve bana '68' unvanini vermistir. Lutfen niye diye sormayin, iste ele....
    Maalesef yazmaya basladigimda kendimi tutamiyorum. Giovanni'nin ilaci 97 oktan, benimkisi de 'Asahi' sanirsam.
    Tarih tekerrurden ibaret sanirim, fiili zamanda Gokhan ve Haktan ile ilgili ricalarda bulunmustum ki ne guzel onlarin kurdugu bir 'club' altinda sizlerle yeniden bulusabilmek nasip oldu. Ha, bi de Alen diye biri var, O'da Admin, esasinda acaip kiskaniyorum ama ne yapalim burada her yazdigina 'smile' yollucam ki beni kapi disari etmesin.
    Uzaklardan mesaj atmak cok guc, 8 Haziran'dan sonra daha etkin olup, kisa surede puanlarimi Admin'lerim seviyesine cikarmaya calisacagim. Butun teknik moderatorleriminde gozlerinden operim.
    Giovanni'nin resimleri icin biraz beklemeniz gerekecek. Bide Haktan benim yeni Samsung Tab'ime 'tepetaklak' programini yuklediginde artik herdaim online olmak belkide kacinilmaz olacak.
    Simdilik bu kadar yeter diyerekten cumlelerimi bitirmeye calisiyorum. (Yoksa basta ne yazdigimi unutuveriyorum) Bu 'club'i hep beraber yuceltelim, ornek bir yer haline getirelim diye diliyorum.
    Sevgilerim le...
    P.S: (Koymasak olmazdi, Acaba Samsung 3'mu alsam yoksa HTC one X'mi alsam gelirken Haktan diyorum?)
    Wishman

Reyizzzz Hoşgeldin

Yorum Yap

tecrubesiz seni, hosbulduk. Sevmiyorum hos geldini bes gittini. Alen istedi ya iste yazdik. Topiclerde gorusmek uzere.
      P.S: Su tecrube puanini 100 e cikartacak bir 'algoritma' yok mu elinde, 40 yasinda ki adama tecrube biciyorlar. Puah hah!!
      Wishman

Yorum Yap

İhtiyarladın yaw wallahi

Gel artıkın özlettin kendini

Yorum Yap

Yani bu kadar olmaz, Bubu ile oturmusuz da beraber yazmisiz gibi. Inanin kendimi tanittiktan sonra 'bubu'nun tanitimini okudum. Yani hayret, zaten Turkce'yi Ingilizceden cevirerek konusan iki kisi olaraktan benzerlik kaccinilmaz.
          P.S: diyorum zaten icimde her daim bir 'feminen' taraf oldu ve olcak...
          Wishman

Yorum Yap

Hoşgeldiniz iyi forumlar sizin yazılarınızı okumak gerçekten zevk
            [LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
            [LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]

Yorum Yap

Feminen derken aman abi

)

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Yani bu kadar olmaz, Bubu ile oturmusuz da beraber yazmisiz gibi. Inanin kendimi tanittiktan sonra 'bubu'nun tanitimini okudum. Yani hayret, zaten Turkce'yi Ingilizceden cevirerek konusan iki kisi olaraktan benzerlik kaccinilmaz.
              P.S: diyorum zaten icimde her daim bir 'feminen' taraf oldu ve olcak...
              Wishman

Yorum Yap

tesekkurler MCS simartmayin sonra Alen kiziyo....

Yorum Yap

Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Feminen derken aman abi

)
                  Feminen: Eminem'den alinti olup, eksi sozlukte 'Mini'nizi alcaltcanizda, yanlarina stickerlar ceksenizde ugrastiginiz bu yasli adama en yakisacak tanimdir' diye yazar. Aman'i falan yok, mal ortada R50 vintage.....
                  Wishman

Yorum Yap

Reyizzzzz

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Feminen: Eminem'den alinti olup, eksi sozlukte 'Mini'nizi alcaltcanizda, yanlarina stickerlar ceksenizde ugrastiginiz bu yasli adama en yakisacak tanimdir' diye yazar. Aman'i falan yok, mal ortada R50 vintage.....
                    Wishman

Yorum Yap

Adamın hammaddesi gelmiş hoşgeldin abim
                      1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                      2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                      4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                      5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

cok isterdim 'giovanni' icin daha onceden yazdigim tanitimin elimde olmasini ama sanirim artik ulasamayacagim. Keske zamaninda onuda bir sekilde bilgisayarima kopyalasaydim..... :-(
                        Wishman

P.S: Hepinizi sevgi ile kucakliyorum. Geri donmek icin tek sartimin Haktan'in aranip geriye cagirilmasi ve Izmir'den 2'inci moderator yapilmasi, ayrica Istanbul'dan Gokhan'a moderatorluk verilmesidir.

bunu yazmisim zamaninda...... Heyhat.....

Wishman
                        En son düzenleyen WISHMAN; 23-05-12, 00:02.

Yorum Yap

hosgeldın abı ...

Yorum Yap

Wıshman'ım hoşgeldin kaç gündür bekliyorum mesajlarını .Eh artık dön memleketinede daha fazla gıovannıyıde bızlerıde bekletme.Öpüyorum ellerinden
                            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Abi Hosgeldin. Face te paylaştım İstegini Mei ve Sayaroğlu die

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X