Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Mini Club TR ailesine merhaba

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Mini Club TR ailesine merhaba

Öncelikle herkese merhaba. Adım Can, 23 yaşındayım, editörüm. İstanbul'dan katılıyorum.

2008 model Jazz sahibiyim, önümüzdeki 1-2 ay içersinde 2009 - 2010 model temiz bir tane R56 almayı planlıyorum. Öncesinden sizlerle tanışmak, fikir alışverişinde bulunmak için bu siteye üye oldum. Hondacı olduğumdan, Mini hakkında pek bir fikrim yok. Bir sevda ile başladı, umarım burada daha da bilgilenip, şekillenecektir.

Arabamdan bahsetmek gerekirse, 2008 model düz vites bir Jazz. Boyasız değişensiz 67.500 km'de, Vti jant takımları, Eibach sportline yaylar, mühürlü appler ve 1.numara cam filmi dışında orjinal bir araç. Meguiars Maslak bakımlıdır. KM bakımlarını kendim yaparım, Hunter Mahmut ustadan başkasına anahtar bile vermem, yapamayacağım değişimler içinde VİB'den ayrılan Cem Usta ilgilenir. 1-2 ay içersinde ayrılacağımız için üzgünüm, ama Mini niyeti beni yoldan çıkartıyor.

6 (802 x 534).jpg

Kulubumuz MINI sahipleri kulübü oldugundan MINI sahibi olana kadar üyeliğinizi dondrumak zorundayız Adminlerimize MINI ninizi aldıktan sonra mesaj atarsanız üyeliginiz aktif hale getirilecektir.
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
    X