Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Herkese Selam... Ben Ankara'da yaşıyan bir miniciyim Geçtiğimiz gün AVM otoparkında broşürünüzün camımı sıkıştırılmasıyla sizin aranıza geldim ve böyle bir site gördüğüm içinde mutlu oldum teşekkür ediyorum Güneş Ediz'e....
Hoşgeldiniz keyifli forumlar kazasız, belasız ve cezasız sürüşler diliyorum.. MCTR garajda aracınızın bilgilerini ve fotoğraflarını kısa sürede görmek isteriz..
Herkese Selam... Ben Ankara'da yaşıyan bir miniciyim Geçtiğimiz gün AVM otoparkında broşürünüzün camımı sıkıştırılmasıyla sizin aranıza geldim ve böyle bir site gördüğüm içinde mutlu oldum teşekkür ediyorum Güneş Ediz'e....
Hosgeldiniz Ankara grubumuz da oldukca saglam adımlarla ilerliyor özellikle Orcun arkadasımızla baglantıya gecebilirsiniz Ankara da yaptıkları MINIClubTR organizasyonları ile ilgili. Size keyifli forumlar diliyorum, hertur yardıma acıgız istediginiz konuşarda yardımcı olmaya calısırız.
Yorum Yap