Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Tüm mini severlere merhaba

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Şuan istanbul direnişte, bu nedenle telefon üzerinden yazı yazmayacağız. Konu şimdilik kilit. Adminler ve yöneticiler eve döndüklerinde konu ile ilgili açıklama yapacaklar..

Bülent Bey Hoşgeldiniz.. En yakın zamanda Mini'niz ile aranızda olmanızı dilerim. Üyeliğiniz aracınıza sahip oluncaya kadar şimdiki kurallardan ötürü Deaktif hale getirelecektir. (BANLANMAYACAKSINIZ yani)
    Aracınıza sahip olduğunuzda, yönetici arkadaşlar ile iletişim kurarsanız üyeliğiniz aktif hale gelecek ve paylaşımlardan faydalanabileceksiniz.

Konu kilit.
    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Arkadaslar bu arada tek tek yazmak istemiyoruz kulup uyelik kurallarimiz ve uye kalma kurallari da gayet aciktir ,kulubumuz MINI sahipleri kulubudur ve MINI fan kulubu degildir, Facebook sayfamizda sorulan sorulara da cevap vermekteyiz bu tur sorulari isteyenler orada sorabilirler. Kurulus asamasinda kurulmamiza yardimci olan birkac uye disinda sonradan MINI sahibi olmayan kimse uye olarak alinmamistir en azindan MINI sahibi olmadigini anladiimiz yalan beyanla uye olmus uyeler de banlanmislardir, umariz bu acilklamamiz yeterli olmustur. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz.
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

@kayhan: sacma sapan derken? Elestiri yapacagim derken acaba seviyeyi mi kaciriyoruz bazen?

@orcun: bu tip konulari bulusmalarinizda konusup tartismaniz gercekten guzel. Sevinmedim degil. Ancak en basindan beri soyledigim gibi bu tip konulari ADMIN veya MOD'lara iletmenin daha dogru olan yolu ozel'den konusarak olmasi. Bu sekilde uzun uzun da tartisabiliriz durumu. Suan oldugu gibi de dallanip budaklanmaz.

Bircogunuz forum kuruldugundan beri uyesiniz. Daha kurulma asamasindayken "MINI SAHIPLERI KULUBU" demedik mi? Hatta birçoğunuzda "kesinlikle iyi fikir, biz de oraya telefonumuzu plakamizimi vs yaziyoruz. En azindan kimin kim olduğunu bi nebze biliriz.." demediniz mi? Bizi diger forumlardan "farkli" yapan da MINI severlik degil MINI sahipligi demediniz mi? Ben bu forumda degil MCTR Uye'si olanlarin arkadasini vs, MOD olan arkadaslarimizin da yedigi ictigi ayri gitmeyen arkadaşlarını sildim.

MINI sahipleri kulubu derken, bugun veya gecmisinde MINI sahibi olan arkadaslarimizsan bahsediyorum. MINI'sini satani forumdan gondermek dusuncesi de bu yuzden forumumuz icin uygunsuz.

Bu tip bilgileri gecen sene FHM dergisinde bile belirtmistik. Okudunuz yada okumadiniz bilmiyorum tabi ama eski koye yeni adet getirip Anayasa'nin ilk 3 yasasını degistirmeye benzetmeyelim.

Dedigim gibi fikirlere tabiki acigiz. Forumun devamliligi ve forum uyelerinin mutlulugu icin elbette guncellemeler yapacagiz. Ama bahsedilen "sacma sapan" denilen kural forumun yapi tasidir.

Konu kilitlenmis. Cevap yazmak isteyen arkadaslar email atabilir. haktankeskin @ gmail

via Tapatalk 4
        www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
        X