Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Tüm mini severlere merhaba

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Tüm mini severlere merhaba

merhaba miniclub uyeleri adim bulent 27 yasindayim BURSA da yasiyorum . ayin birinde talihsiz bir kaza gecirdim vede aracim bu hale geldi 970556_10151719668320820_333905147_n.jpg1001143_10151719668490820_1310114896_n.jpg iki haftadir arastiriyorum ve baktimki beni tamamliyacak arac R56 diye dusunuyorum. vede aradigim araci buldum sadece kaskodan alacagim parayi bekliyorum. umarim en kisa zamanda araniza bir mini sahibi olarak katilirim eglenceli forumlar diliyorum herkeze....

Dostum öncelikle geçmiş olsun canın sağ şükredelim ki,birde hatırlatmam gereken bir şey var foruma üye olabilmek için bir "mini" sahibi olmak gerekıyor admınler zaten gerekenı yaZacaktır,en kısa zamanda aramıZda olman dileğiyle

Yorum Yap

tesekurler. Aaa ole bir kural oldugunu bilmiyordum kusura bakmayin artik bir iki hafta sonra gorusmek uzere diyelim

Yorum Yap

evet ne yazıkki bu forumun böyle saçma sapan bir kuralı var. minin yoksa üye olamıyorsun, ama bu herkes için geçerli değil. artık siyasi gücünüz mü olması lazım sosyal çevreniz mi olması lazım bilmiyorum orasını adminler cevaplarlar. zaten bu konuyu açan arkadaşımızın da bu saçma düzen karşısında mini alsa da yazacağını sanmıyorum.o zaman minisini satanları da banlayalım yeni bir mini alana kadar? o zaman forumda s2000 vs. muhabbeti de döndürmeyelim madem bu kadar kuralcıyız.
        Bu kuralın kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. miniye gönül verenler üye olsun bu foruma, eğer ki forumun düzenini bozuyorsa o zaman banlarsınız atarsınız vs... bu şekilde hem yeni üye olanların şevki kırılıyor hem de biz eski üyelerin yazası gelmiyor bu kırılmalardan dolayı.

Yorum Yap

MINI sahibi olma konusunda benimde söyleyeceklerim var; bugun Ankara buluşmamızda da konusu açıldı, MINI almayı yada bilgi sahibi olmayan kişileri küstüyoruz ve bu bizim için önemli bir kan kaybı, açıkcası sattığımız araçlar bölümüne girebilmeli diye düşünüyorum. Bu yüzden MINI sahibi olmayan kişilerin forumdan banlanmasını doğru bulmuyorum.
          En son düzenleyen orcun; 15-06-13, 22:35.

Yorum Yap

peki arkadaslar kurallar uyulması icin vardir size iyi forumlar diliyorum. umarim gorusruz cunki sitede satilan bir kac parca var onlari almak istiyorum iyi aksamlar

Yorum Yap

Bulent Merhaba,
              Oncelikle cok gecmis olsun ve hosgeldin!
              Umarim bir an evvel MINI'lenirsin de aramiza katilirsin!
              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Bülent benı yanlış anlamamışsındır umarım benımkısı sadece bilgilendirme amaçlıydı,en nihayetınde bende bu durumdan pek hoşnut değilim fakat kuralları koymuyorum arkadaşlar yukarıda gerekenleri yazmış zaten hadi gecıkme en kısa zamanda gel aramıza

Yorum Yap

Hoşgeldin bulent

Sabahtan buyana koşturmaca içerisindeyin yazılanlara bi açıklama yapacağım az nefes alıp kendime geleyim müsade istiyorum
                  IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Herkese selamlar;

Arkadaslar ben de yaklasik 8 ay once bir mini sahibi oldum. Olduktan sonra da Orcun kardesim sayesinde MiniClubTR ye uye oldum herkese tesekkur ederim araniza kabul ettiginiz icin. Cok guzel arkadasliklar kurduk ve inaniyorum ki kurmaya da devam edecegiz. Ancak Kayhan ve Orcunun yazdiklarina eklemek istedigim bazi seyler olacak; ben minimi almadan cok arastirma icerisine girdim oncelikle MiniClubTR yi buldum baktim uye olmadan giremiyorum dis forumlara yoneldim ve cevrem de yardimci oldu ve en son olarak Orcun a fikir danistim ve sagolsun cok yardimci oldu. Ben isterim ki bu siteye uye olmayanlar sinirli erisim saglanarak giris yapabilsin cunku gercekten faydali bir forumumuz var ve herkese yardimci olabilecegine inaniyorum. Giris yaptiktan sonra baktik huzuru bozan davranislar sergiliyor o zaman geregi yapilabilir diye dusunuyorum. Tesekkur ederim.

Resit

Yorum Yap

Bravo Reşit.

Burada MINI kullanıcısı olmayıp, olamayıp ama MINI sevdalısı olan arkadaşlarımızı dışlayamamalıyız diye düşünüyorum. Ben de MINI almadan önce, yine eskilerin bildiği bir MINI forumundan bilgi almıştım, almadan önce arabaları biliyorlar mı diye arkadaşlara sormuştum. Eğer bilgi kaynağı olmak istiyorsak, bu konuda revizyona gitmeliyiz düşüncesindeyim. Hem çok kaba değil mi her MINI sahibi olmayana, "Biz burada MINI sahibi olmayanlara cevap vermeyiz, üye yapmayız" demek?
                      Nacizane fikrimdir.

Yorum Yap

Biliyorum ki her forum da illa ki belli basli kurallar vardir en bastan Adminler tarafindan konan ama bu kurallari revize edebliriz Can'in da dedigi gibi... Ha tabiki kurallar kalksin diye birsey olamaz, olmamali da ancak aramiza yeni katilacak ve katilmak isteyen arkadaslara on ayak olmak gerek diye dusunuyorum.

Yorum Yap

forum ortami biraz gerildi galiba benim asil amacım r56 kulanicilarinda bilgi almakti cunki bundar onceki aracimda 1.6T idi baktimki mini cok eglenceli vede siki duran bir arac. sormak istedigim bir kac bir sey vardi aslinda. benim almak istedigim arac 89Bin de vede aracın triger kayıslari debriyaj seti deişmiş turbo suda heralde bakımdan gecmis. boya falan her hangi birsey ok diye biliyorum. sizce bu bakımlar yapılmıssa eyer bu km de alinacak bir mini sagliklimidir vede bana sorun cikarirmi diye ogrenmek istiyorum. pek basmadım sıkmadim diyo ama madem basip sikmicaksan nede copper S aliyorsun simdiden tesekur ederim. iyi forumlar...

Yorum Yap

Aslı Bulent.Y tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            forum ortami biraz gerildi galiba benim asil amacım r56 kulanicilarinda bilgi almakti cunki bundar onceki aracimda 1.6T idi baktimki mini cok eglenceli vede siki duran bir arac. sormak istedigim bir kac bir sey vardi aslinda. benim almak istedigim arac 89Bin de vede aracın triger kayıslari debriyaj seti deişmiş turbo suda heralde bakımdan gecmis. boya falan her hangi birsey ok diye biliyorum. sizce bu bakımlar yapılmıssa eyer bu km de alinacak bir mini sagliklimidir vede bana sorun cikarirmi diye ogrenmek istiyorum. pek basmadım sıkmadim diyo ama madem basip sikmicaksan nede copper S aliyorsun simdiden tesekur ederim. iyi forumlar...
                            aracın ilan numarasını paylaşırsanız belki forumdan bilen arkadaşlarımız çıkabilir, boyada ziyade değişen konusunda dikkatli olursanız tanımadığınız araçlar da sizin menfaatinizedir.

Yorum Yap

Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              evet ne yazıkki bu forumun böyle saçma sapan bir kuralı var. minin yoksa üye olamıyorsun, ama bu herkes için geçerli değil. artık siyasi gücünüz mü olması lazım sosyal çevreniz mi olması lazım bilmiyorum orasını adminler cevaplarlar. zaten bu konuyu açan arkadaşımızın da bu saçma düzen karşısında mini alsa da yazacağını sanmıyorum.o zaman minisini satanları da banlayalım yeni bir mini alana kadar? o zaman forumda s2000 vs. muhabbeti de döndürmeyelim madem bu kadar kuralcıyız.
                              Bu kuralın kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. miniye gönül verenler üye olsun bu foruma, eğer ki forumun düzenini bozuyorsa o zaman banlarsınız atarsınız vs... bu şekilde hem yeni üye olanların şevki kırılıyor hem de biz eski üyelerin yazası gelmiyor bu kırılmalardan dolayı.
                              Kusura bakmayin Kayhan bey uye olurken bu kural degil kulubun kurulus amaci o yuzden kulup kurallari sahislara gore degismiyor, probleminiz varsa bu konu ile ilgili mail atabilirsiniz ancak insanlari gerecek yazi yazmaniz da bizi kirdi.
                              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X