adım bayram, 31 yaşındayım, işletme sahibiyim, evim işime çok yakın o sebepten sahip olduğum araba sadece gezi amaçlı kullanıyorum, 3üncü kez mini Cooper sahibiyim, ilk arabam 2002 model bir Cooper idi, daha sonraki 2006 model r53 kasa beyaz bi arabaydı , pert oldu o aracım ama hala aklımda o araba şimdide siyah bir 2009 mini s sahibiyim, s kullanıyorum ama gazlayıp, makas atıp oraya buraya dalmam pek modifiye yada bu tip şeylerdende pek anlamam, ilk defa böyle bir siteye üye oldum, kendimide bu şekilde tanıtmak istedim, ayrıca haftanın 4-5 günü akşamları sumtanahmette Çorlulu ali paşa medresesinde nargile içiyorum alen arkadaşımızı sanırım sanayiden yaşar ustadan tanıyorum,aynı renk araçlara sahibiz. hepinize teşekkür ediyorum...
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
selam arkadaşlar
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
Aslı bayram213 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteradım bayram, 31 yaşındayım, işletme sahibiyim, evim işime çok yakın o sebepten sahip olduğum araba sadece gezi amaçlı kullanıyorum, 3üncü kez mini Cooper sahibiyim, ilk arabam 2002 model bir Cooper idi, daha sonraki 2006 model r53 kasa beyaz bi arabaydı , pert oldu o aracım ama hala aklımda o araba şimdide siyah bir 2009 mini s sahibiyim, s kullanıyorum ama gazlayıp, makas atıp oraya buraya dalmam pek modifiye yada bu tip şeylerdende pek anlamam, ilk defa böyle bir siteye üye oldum, kendimide bu şekilde tanıtmak istedim, ayrıca haftanın 4-5 günü akşamları sumtanahmette Çorlulu ali paşa medresesinde nargile içiyorum alen arkadaşımızı sanırım sanayiden yaşar ustadan tanıyorum,aynı renk araçlara sahibiz. hepinize teşekkür ediyorum...
Yorum Yap
-
Hosgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim, Allah kaza bela vermesin..1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBayram hoşgeldin keyifli forumlar birkaç defa mini sahibi olmanın keyfine bizimle birlikte olarak dahada keyif katacaksın nargile konusunda senin gibi haftanın çok akşamı o taraflarda olan sarven arkadaşımız var bi ara hepberaber oturur hem tanışırız
Yorum Yap
Yorum Yap