Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

selam arkadaşlar

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

selam arkadaşlar

adım bayram, 31 yaşındayım, işletme sahibiyim, evim işime çok yakın o sebepten sahip olduğum araba sadece gezi amaçlı kullanıyorum, 3üncü kez mini Cooper sahibiyim, ilk arabam 2002 model bir Cooper idi, daha sonraki 2006 model r53 kasa beyaz bi arabaydı , pert oldu o aracım ama hala aklımda o araba şimdide siyah bir 2009 mini s sahibiyim, s kullanıyorum ama gazlayıp, makas atıp oraya buraya dalmam pek modifiye yada bu tip şeylerdende pek anlamam, ilk defa böyle bir siteye üye oldum, kendimide bu şekilde tanıtmak istedim, ayrıca haftanın 4-5 günü akşamları sumtanahmette Çorlulu ali paşa medresesinde nargile içiyorum alen arkadaşımızı sanırım sanayiden yaşar ustadan tanıyorum,aynı renk araçlara sahibiz. hepinize teşekkür ediyorum...

Bayram hoşgeldin keyifli forumlar birkaç defa mini sahibi olmanın keyfine bizimle birlikte olarak dahada keyif katacaksın nargile konusunda senin gibi haftanın çok akşamı o taraflarda olan sarven arkadaşımız var bi ara hepberaber oturur hem tanışırız
    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı bayram213 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      adım bayram, 31 yaşındayım, işletme sahibiyim, evim işime çok yakın o sebepten sahip olduğum araba sadece gezi amaçlı kullanıyorum, 3üncü kez mini Cooper sahibiyim, ilk arabam 2002 model bir Cooper idi, daha sonraki 2006 model r53 kasa beyaz bi arabaydı , pert oldu o aracım ama hala aklımda o araba şimdide siyah bir 2009 mini s sahibiyim, s kullanıyorum ama gazlayıp, makas atıp oraya buraya dalmam pek modifiye yada bu tip şeylerdende pek anlamam, ilk defa böyle bir siteye üye oldum, kendimide bu şekilde tanıtmak istedim, ayrıca haftanın 4-5 günü akşamları sumtanahmette Çorlulu ali paşa medresesinde nargile içiyorum alen arkadaşımızı sanırım sanayiden yaşar ustadan tanıyorum,aynı renk araçlara sahibiz. hepinize teşekkür ediyorum...
      Hoşgeldin hocam bende Çemberlitaş Dervish kafeye gidiyorum. Çorluludan daha iyi olduğunu düşünüyorum ve dün giderken bir tane davetiye bıraktım cama sanırım senin aracın ?

Yorum Yap

Hosgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim, Allah kaza bela vermesin..
        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Bayram hoşgeldin keyifli forumlar birkaç defa mini sahibi olmanın keyfine bizimle birlikte olarak dahada keyif katacaksın nargile konusunda senin gibi haftanın çok akşamı o taraflarda olan sarven arkadaşımız var bi ara hepberaber oturur hem tanışırız
          adminim tam üstüne bastın ayağını çek

Yorum Yap

Hosgeldn ii forumlar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
            sigpic

Yorum Yap

hoşgeldınız kazasız belasız cezasız sürüşler diliyorum
              Bu arada forumda aktif olursanız yakında yüklemeye başlarsınıZ mininizi

Yorum Yap

Hosgeldin Keyifli forumlar
                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

çok teşekkür ederim ve çok memnun olurum gerçekten

Yorum Yap

evet lord alıp hemen cebime koydum bende bir akşam denk gelirsek memnun olurum gerçekten

Yorum Yap

diğer arkadaşlarımada çok teşekkür ederim

Yorum Yap

Hosgeldiniz
                        nargile'nin faydasini da gorduk ya ne diim

via Tapatalk 4
                        www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Hosgeldiniz keyifli forumlar dilerim.
                          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

teşekkürler hoş bulduk ))

Yorum Yap

alen yaşar ustada denk geldik değil mi bi kaç kez yanlış hatırlamıyosam?

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X