Selamlar ben mustafa günaydin 23 yaşinda yeni bir mini kullanicisi oldum çok zamanim olmadiğindan araştirip bi araba bulamadim. çevremdeki insanlar genlde bmw ve honda kullandiklarin çok yardimci olan bir arkadaşim olmadi 2004 model 16 jjp 44 plakali araci satin aldim. Bir kaç ustaya bir kaç yere gösterdim arka sol çamurluk haricinde boyasi olmadiği söylenildi araç hakkinda geçmişi hakkinda bilgisi olan varsa paylaşssin lütfen. Birde gaz pedalinin olduğu yerden acayip bi sicaklik geliyor .. Motor az oranda da olsa su eksiltiyor. Bu sikinti hakkinda fikri olan var mi ??
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yeni üye
Çöküş
X
-
MustafagunaydinEtiketler: Hiçbiri
-
Hosgeldin Mustafa Keyifli forumlar
Belirtmek isterim ki MINI icin en dogru yerdesin
Teknik modlarimiz sana en iyi sekilde yardimci olacaktir, ayn auto bizim MINI Klinigidir bilgin olsun
Mmmm bu arada unutmadan 19mayis 1.yil kutlamasinada bekleriz
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
-
::lord_sarven::
Öncelikle aramıza hoşgeldin aracın bir plakasını sorgula nerelerde bakımı yapıldıysa plakadanda sorgulama yapabilirsin. Onun haricinde motor suyunda antifriz olmadığından su eksiliyo olabilir ve sıcaklığında sebebi olabilir hareret göstergesinde bir oynama oluyormu ? birde radyatördende su kaçırıyo olabilir veya altı delinmiş olabilir göstermekte fayda var Dayım bu mesleğin içinde Topkapı'da servisi var istersen yardımcı olabilirim veya kendi ustan varsa ona gösterebilirsin keyifli forumlar..
Yorum Yap
-
Aslı Mustafagunaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelamlar ben mustafa günaydin 23 yaşinda yeni bir mini kullanicisi oldum çok zamanim olmadiğindan araştirip bi araba bulamadim. çevremdeki insanlar genlde bmw ve honda kullandiklarin çok yardimci olan bir arkadaşim olmadi 2004 model 16 jjp 44 plakali araci satin aldim. Bir kaç ustaya bir kaç yere gösterdim arka sol çamurluk haricinde boyasi olmadiği söylenildi araç hakkinda geçmişi hakkinda bilgisi olan varsa paylaşssin lütfen. Birde gaz pedalinin olduğu yerden acayip bi sicaklik geliyor .. Motor az oranda da olsa su eksiltiyor. Bu sikinti hakkinda fikri olan var mi ??
Yorum Yap
-
Mustafagunaydin
Gerçekten çok hoş buldum. İlgi ve alakanıza tek tek hepinize teşekkür ederim. Aracın kafama takılan kısımları ile alakalı Yusuf usta ya uğradım kendisi detaylı bilgiyi verdi. Yakında aracı doktoruna teslim edeceğim..
Yorum Yap
-
Aslı Mustafagunaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGerçekten çok hoş buldum. İlgi ve alakanıza tek tek hepinize teşekkür ederim. Aracın kafama takılan kısımları ile alakalı Yusuf usta ya uğradım kendisi detaylı bilgiyi verdi. Yakında aracı doktoruna teslim edeceğim..
Yorum Yap
-
Aslı Mustafagunaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGerçekten çok hoş buldum. İlgi ve alakanıza tek tek hepinize teşekkür ederim. Aracın kafama takılan kısımları ile alakalı Yusuf usta ya uğradım kendisi detaylı bilgiyi verdi. Yakında aracı doktoruna teslim edeceğim..
Bulusmaya bekliyoruz1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Faruk'S
Yorum Yap