Arkadaşlar malumunuz bir çoğumuz yazılımlarımızı ecufastte yaptırıyoruz ve yine bir çoğumuzunda özgün'le az çok samimiyetı vardır.Bugün Özgün'ün doğum günü kutlamak istersenız dıye düşündüm Güzel bir gün olsun
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Dr.ecu--özgün
Çöküş
X
-
Nice senelere şişmanım1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
tanımıyorum ama nice senelere bu arada yazılımlar ile ilgili detaylı bilgi alabilirmiyim alfa 159 1.9 JTDM araç varda 150 bg, beyine yazılım mı atıyorsunuz yoksa bir parçamı takıyorsunuz benim bilir kişilerden duyduğum beyine yazılım atınca siyah duman atıyomuş egzozdan en sağlıklısı ayrı bir parça takılanıymış ancak piyasada çok ürün olduğundan en iyisi hangisidir bilemiyorum. Yardımcı olursanız taktırmayı düşünüyoruz birde en fazla kaç beygire ve torka ulaşabilir araç sağlıklı bir şekilde bir arıza çıkartmadan onu öğrenmek istiyorum
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göstertanımıyorum ama nice senelere bu arada yazılımlar ile ilgili detaylı bilgi alabilirmiyim alfa 159 1.9 JTDM araç varda 150 bg, beyine yazılım mı atıyorsunuz yoksa bir parçamı takıyorsunuz benim bilir kişilerden duyduğum beyine yazılım atınca siyah duman atıyomuş egzozdan en sağlıklısı ayrı bir parça takılanıymış ancak piyasada çok ürün olduğundan en iyisi hangisidir bilemiyorum. Yardımcı olursanız taktırmayı düşünüyoruz birde en fazla kaç beygire ve torka ulaşabilir araç sağlıklı bir şekilde bir arıza çıkartmadan onu öğrenmek istiyorum
Yorum Yap
-
Bilir kişilerden duyduklarım böyleydi, birde yazılımı atınca eski yazılımı yedekleme olayı yapıyormu Dr. Ecu ? Kaç Beygire ulaşır ? Torku kaça çıkar ? fiyatı ne kadardır ? Nerede yaptırabiliriz ? (kafamda deli sorular.. )
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBilir kişilerden duyduklarım böyleydi, birde yazılımı atınca eski yazılımı yedekleme olayı yapıyormu Dr. Ecu ? Kaç Beygire ulaşır ? Torku kaça çıkar ? fiyatı ne kadardır ? Nerede yaptırabiliriz ? (kafamda deli sorular.. )
Yorum Yap
-
Kararsızım şimdi araca zarar verir diye sen vermez diyosun bu işin içinde olanlar siyah duman atar diyo bunu diyenlerden birtanesi tak çıkar için olanını kendi aracına takmış devamlı test ediyo kendisi birşeyler yapıyo eksikleri var benden haber bekle falan dedi ama ne yapacağımı şaşırdım
Yorum Yap
-
Sarven agvor kardesim bizim grandvoyagera 2.8crdi motor Ozgun yaptı ve ne sıyah duman ne baska birsey 4 senedir problemsiz kullanıyorum. Memnun olmazsan orjşnsli geri yuklerler paranı da iade ederler, hazır program benim arabamın degerlerini nereden bilecek de performansını artıracak ,tamamen sacmalıktır yapma derim arabana yazık.
Yorum Yap
-
tamamda motoru elimize aldıktan sonra garanti verse ne olur haskıtsar ? vermese ne olur eğer harbiden birşey olmuyosa bana özelden fiyat ve yapacağım yeri söyle bende bi düşüneyim kaç beygir yükselir torku zaten tatmin edici beygiri en sağlıklı şekilde araca zarar vermeden yükseltmek istiyorum
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göstertamamda motoru elimize aldıktan sonra garanti verse ne olur haskıtsar ? vermese ne olur eğer harbiden birşey olmuyosa bana özelden fiyat ve yapacağım yeri söyle bende bi düşüneyim kaç beygir yükselir torku zaten tatmin edici beygiri en sağlıklı şekilde araca zarar vermeden yükseltmek istiyorum
Yorum Yap
-
yok aşağı yukarı bilelimde öyle gidelim diye dedim bu ara araba işlerimde var vaktimde pek yok haberleşiriz o halde
Yorum Yap
Yorum Yap